PROGNOZA za PETAK, 16. Oktobar 2020.
   15 Oct 2020, 12:17    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 16. Oktobar 2020.

SRBIJA: U petak malo svežije uz povremenu kišu u centralnim, južnim i istočnim krajevima. Na severu pre podne sunčani intervali, a popodne i uveče sa mogućom mestimičnom kišom i na tom području. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C na severu Vojvodine i zapadu Srbije do 14°C u Vršcu, a maksimalna od 14°C na severu Vojvodine do 20°C na jugu Srbije. Uveče je moguća mestimična pojava kiše.
Požarevac: U petak pre podne sunčani intervali, a popodne i uveče promenljivo oblačno sa moguće malo kratkotrajne kiše. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 17°C.
Niš: U petak relativno toplo za ovo doba godine i promenljivo oblačno sa povremenom kišom. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 20°C.
Užički region: U petak promenljivo oblačno sa povremenom kišom. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C do 10°C, a maksimalna od 17°C do 19°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.
VOJVODINA: U petak malo svežije uz sunčane periode pre podne, a popodne i uveče promenljivo oblačno sa povremenom kišom. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C u Sremu do 14°C u Vršcu, a maksimalna od 14°C na severu Vojovdine do 17°C na jugoistoku Banata. Uveče je moguća mestimična pojava kiše.
Novi Sad: U petak pre podne sunčani intervali, a popodne i uveče promenljivo oblačno sa moguće malo kratkotrajne kiše. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 15°C.
Subotica: U petak pre podne sunčani intervali, a popodne i uveče promenljivo oblačno sa moguće malo kratkotrajne kiše. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 14°C.
Vreme narednih dana: Za vikend hladnije sa mestimičnom kišom u subotu, a u nedelju suvo. Iduće sedmice suvo sa vrlo hladnim jutrima u ponedeljak i utorak, ponegde sa slabim prizemnim mrazem. Dnevna temperatura u svakodnevnom porastu od utorka, pa bi od srede bilo toplije vreme od proseka i pretežno sunčano.
 
CRNA GORA: U petak delimično razvedravanje na jugu uz sunčane periode. Na severu Crne Gore je moguća povremena kiša. Maksimalna temperatura od 16°C do 21°C, na Žabljaku do 12°C.
CG naredni dani: U subotu je moguća povremena kiša. Od nedelje poboljšanje vremena i pretežno sunčano i relativno toplo tokom većeg dela iduće sedmice. U ponedeljak i utorak će jutro biti vrlo hladno u unutrašnjosti Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar 2020.

20 Oct 2020, 12:30

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Oktobar 2020.

19 Oct 2020, 12:43

SRBIJA: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla, posebno po kotlinama i dolinama reka. U toku…

PROGNOZA za NEDELJU, 18. Oktobar 2020.

17 Oct 2020, 10:39

SRBIJA: U nedelju prohladno uz postepeno razvedravanje i sunčane periode tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Servisne informacijeBez vode deo ulice Prvog partizanskog…

JKP Vodovod i kanalizacija, Požarevac, obaveštava da  zbog radova na mreži  od 10:00 do 12:00…

21 Oct 2020, 10:07

ZdravljeOd 60 pregledanih u Gradskom zavodu…

Najviše novoobolelih od koronavirusa i juče je bilo u Beogradu. U Gradskom zavodu za plućne…

21 Oct 2020, 9:31

ZdravljeKon: Ako svi nose maske, zaštita…

Epidemiolog Predrag Kon ponovo je apelovao na Beograđane da nose maske, ističući da ta mera,…

21 Oct 2020, 9:29

Kursna lista