PROGNOZA za PETAK, 15. Oktobar 2021.
   14 Oct 2021, 11:33    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 15. Oktobar 2021.

SRBIJA: U petak oblačno i vrlo hladno za ovo doba godine sa kišom, osim na severu Vojvodine gde će biti sunčanih intervala. Na planinama iznad 1000 mnv će padati sneg. Najviše padavina biće na jugu Srbije, a idući ka severu sve manje. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C na severu do 7°C u Negotinu, a maksimalna od samo 5°C na jugu Srbije do 13°C na severu Vojvodine. Uveče kiša povremeno, a suvo samo u severnim i centralnim predelima Vojvodine. Temperature u 22h od 4°C do 8°C.
Požarevac: U petak oblačno hladno za ovo doba godine sa slabom kišom povremeno. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 9°C. Uveče hladno sa slabom kišom. Temperatura u 22h oko 8°C.
Niš: U petak oblačno i vrlo hladno za ovo doba godine sa kišom. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 8°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 7°C.
Užički region: U petak oblačno i vrlo hladno za ovo doba godine sa kišom, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 5°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i temperaturom najviše do 1°C.
VOJVODINA: U petak hladno za ovo doba godine sa mogućom slabom kišom na jugu Vojvodine, a u ostalim predelima suvo, na severu vojvodine sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 9°C na jugu Vojvodine do 13°C na severu, u Subotici i Somboru. Uveče je na jugu Vojvodine moguća slaba kiša, a u ostalim predelima suvo. Temperature u 22h od 6°C do 8°C.
Novi Sad: U petak promenljivo oblačno i hladno za ovo doba godine. Pr epodne sunčani intervali, a popodne oblačno. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče hladno i suvo. Temperatura u 22h oko 7°C.
Subotica: U petak suvo sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost popodne. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 13°C. Uveče hladno i suvo. Temperatura u 22h oko 6°C.
Vreme narednih dana: U subotu i dalje hladno i pretežno oblačno sa slabom kišom u centralnim i južnim predelima. Kišna zona se postepeno pomera ka jugu. Po Vojvodini se očekuju sunčani intervali, a na planinama iznad 1000 mnv susnežica i sneg. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 8°C, a maksimalna od 6°C na jugu Srbije do 15°C na severu Vojvodine.
U nedelju porast temperature sa sunčanim periodima na severu, a na jugu oblačnije sa slabom kišom koja prestaje tokom dana. Od ponedeljka sledi dalje postepeno otopljenje sa sve više sunčanih sati, pa bi iduće sedmice bilo znatno toplije nego ove i pretežno sunčano uz maksimalne temperature oko 20°C od srede.
 
CRNA GORA: U petak na severu Crne Gore hladno sa kišom, a u planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Maksimalna temperatura od 4°C do 17°C, na Žabljaku oko 0°C sa snegom.
CG naredni dani: U subotu hladno sa slabom kišom na severu koja prestaje. Od nedelje svakim danom po malo toplije uz sve više sunčanih sati.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 19. Oktobar 2021.

18 Oct 2021, 11:15

SRBIJA: U utorak jutro hladno i ponegde sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije…

PROGNOZA za NEDELJU, 17. Oktobar 2021.

16 Oct 2021, 10:59

SRBIJA: U nedelju porast temperature sa dužim sunčanim periodima na severu, a na jugu oblačno…

Prognoza za subotu, 16. Oktobar 2021.

15 Oct 2021, 11:18

SRBIJA: U noći ka suboti će padati kiša u većini krajeva, osim na severu Vojvodine. U subotu…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

HronikaVozio pod djstvom psihoaktivnih…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu isključili su iz saobraćaja…

18 Oct 2021, 17:07

HronikaRazbojištvo u Kostolcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, efikasnom akcijom, uhapsili…

18 Oct 2021, 17:04

SportOdbojkaši "Mladog radnika"…

U okviru Kup-a Srbije, u utorak 19. oktobra snage će na terenu Sportskog centra Požarevac…

18 Oct 2021, 14:10

Kursna lista