PROGNOZA za PETAK, 15. Maj 2020.
   14 May 2020, 11:45    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za PETAK, 15. Maj 2020.

SRBIJA: U petak vrlo toplo za ovo doba godine, ponegde do 36°C u južnim krajevima, a na severu Vojvodine niža temperatura za 6°C do 10°C. Biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Popodne je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova na severu, ali u većini krajeva ostaje suvo. Vetar ujutru južni, popodne na severu Srbije severozapadni, a u centralnim i južnim krajevima umeren do pojačan i vruć jugozapadni vetar. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C na severu Vojvodine do 19°C na jugu Srbije, a maksimalna od 26°C na severu do 36°C na jugu Srbije.
Požarevac: U petak toplo za ovo doba godine uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar ujutru slab južni, a popodne severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 15°C, a maksimalna do 31°C.
Niš: U petak vrlo toplo za ovo doba godine uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar umeren jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 19°C, a maksimalna oko 35°C.
Užički region: U petak vrlo toplo za ovo doba godine i umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar umeren jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 32°C do 34°C, na Zlatiboru i Tari do 28°C.
VOJVODINA: U petak toplo, a na severu Vojvodine malo svežije i prijatnije vreme. Biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Popodne je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar ujutru promenljiv, a popodne severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C na severu Vojvodine do 16°C na jugu, a maksimalna od 26°C na severu do 30°C na jugu Vojvodine.
Novi Sad: U petak toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Popodne je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše u široj okolini grada. Vetar ujutru slab promenljiv, a popodne severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 14°C, a maksimalna oko 28°C.
Subotica: U petak umerena oblačnost sa sunčanim periodima. Popodne je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše u široj okolini grada. Vetar ujutru slab južni, a popodne severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 11°C, a maksimalna oko 26°C.
 
Vreme narednih dana: Za vikend niža i prijatnija temperatura, osim na krajnjem jugu Srbije, gde se zadržava prava letnja vrućina. Preovlađivaće suvo vreme sa malom šansom da ponegde bude po koja kap kše. U ponedeljak i utorak ponovo vrlo toplo, na jugu Srbije preko 30°C. U utorak popodne na severu naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Od srede do subote svežije i prijatnije vreme sa malo kiše u sredu, a zatim suvo.
 
CRNA GORA: U petak toplo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 24°C do 32°C.
CG naredni dani: Za vikend i početkom iduće sedmice još toplije vreme uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 30°C do 35°C u dolini Zete i Morače. Na severu Crne Gore su mogući retki lokalni pljuskovi.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista