PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.
   13 Feb 2020, 11:31    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom se brzo širi od severa ka jugu Srbije uz pad temperature. Popodne na severu Vojvodini prestanak kiše uz delimično razilaženje oblaka. Na planinama iznad 1000 mnv će padati sneg. Vetar ujutru umeren južni i jugoistočni, a zatim u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak oko normale i u porastu popodne. Minimalna temperatura od -1°C u Požegi do 5°C na severu, a maksimalna dnevna od 6°C u Negotinu do 10°C u Somboru i Subotici.

Beograd: U petak oblačno sa kišom i hladnije nego u četvrtak za oko 5°C. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a zatim u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak oko normale i u porastu popodne. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna dnevna oko 8°C.

Niš: U petak naoblačenje sa kišom. Vetar ujutru i pre podne južni i istočni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna dnevna do 9°C.

Užički region: U petak naoblačenje sa kišom uz pad temperature. Na planinama iznad 1000 mnv će padati sneg. Vetar ujutru slab južni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak oko normale i u porastu popodne. Minimalna temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna dnevna od 6°C do 8°C, na Zlatiboru i Tari do 5°C ujutru, a tokom dana 1°C uz susnežicu i sneg.

VOJVODINA: U petak oblačno sa kišom uz pad temperature. Popodne na severu Vojvodini prestanak kiše uz delimično razilaženje oblaka. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a brzo zatim u skretanju na umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale i u porastu popodne. Jutarnja temperatura od 4°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 7°C na jugu Banata do 10°C u Somboru i Subotici.

Novi Sad: U petak oblačno sa kišom i malo hladnije nego u četvrtak. Popodne prestanak padavina. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale i u porastu popodne. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna dnevna do 9°C.

Subotica: U petak ujturu i pre podne oblačno sa kišom. Popodne prestanak padavina uz delimično razvedravanje. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale i u porastu popodne. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna dnevna do 10°C.

Vreme narednih dana: U subotu na severu sunčano, a u ostalim predelima promenljiva oblačnost i hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji prestaje. U nedelju i ponedeljak sunčano i znatno toplije vreme od proseka. Maksimalne temperature u ponedeljak od 15°C  do čak 20°C ponegde. Od utorka promenljivo oblačno i postepeno svežije sa povremenom kišom, a na planinama sa snegom od srede.
 
CRNA GORA: U petak oblačno sa kišom, a u planinama iznad 1200 mnv sa snegom. Maksimalna temperatura od 6°C do 14°C, na Žabljaku najviše do 1°C i u padu sa snegom.

CG naredni dani: U subotu na Primorju sunčano, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno. U nedelju i ponedeljak sunčano i znatno toplije. Sunčano i u utorak uz naoblačenje popodne. Od srede promenljivo i postepeno hladnije sa mogućoim kišom na severu i snegom u planinama.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.

14 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i malo hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.

12 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka…

PROGNOZA za SREDU, 12. Februar 2020.

11 Feb 2020, 11:35

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša u većini krajeva. U sredu suvo sa sunčanim intervalima, a samo na jugu i jugozapadu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiNajbolji načini da razvijete svoj…

Vodite mali biznis, imate kvalitetan proizvod ili uslugu koju možete ponuditi, ali ste prinuđeni…

18 Feb 2020, 21:16

PoljoprivredaU GOLUPCU FORMIRANO UDRUŽENJE…

U Golupcu na Svetog Trifuna,zaštitnika vinogradara i voćara,osnovano je Udruženje vinogradara…

18 Feb 2020, 16:38

DruštvoRAD SLUŽBE HEMIJSKE PRIPREME VODE…

RACIONALIZACIJA POTROŠNJE I DEMINERALIZOVANE I PIJAĆE VODE JE STALNI CILJ U SLUŽBI…

18 Feb 2020, 13:57

Kursna lista