PROGNOZA za PETAK, 11. Januar 2019.
   10 Jan 2019, 10:34    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 11. Januar 2019.

SRBIJA: U petak oblačno sa snegom koji postepeno prestaje na severu Srbije, a na severu Vojvodine se delimično razvedrava. U centralnim i južnim predelima se očekuje još oko 5 cm novog snega tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u porastu. Minimalna temperatura od -6°C do -1°C, a maksimalna od -3°C do 0°C.

Požarevac: U petak oblačno sa snegom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna -1°C.

Niš: U petak oblačno sa snegom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna -1°C.
Užički region: U petak oblačno sa snegom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -4°C do -3°C, a maksimalna od -3°C do -1°C, na Zlatiboru i Tari do -6°C uz 10.-ak cm novog snega.

VOJVODINA: U petak oblačno sa snegom na jugu i jugoistoku Vojvodine, a u ostalim predelima suvo uz delimično razvedravanje na severu i severozapadu Vojvodine. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C do -4°C, a maksimalna od -2°C na jugu Banata do 0°C na severu Vojvodine.

Novi Sad: U petak oblačno i hladno sa malo slabog snega ujutru, a zatim suvo ostali deo dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna -1°C.

Subotica: U petak promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna 0°C.

Vreme narednih dana: U subotu ujutru mraz i promenljivo oblačno tokom dana uz moguću ređu pojavu slabog snega ponegde na severu Srbije. U nedelju znatno slabiji mraz i porast dnevne temperature uz još naoblačenje koje se širi sa severa i uzrokovaće slabu kišu popodne i krajem dana u severnim krajevima. U ponedeljak oblačno sa mogućom kišom i susnežicom i snegom. U utorak malo hladnije i prestanak padavina, a u sredu suvo uz porast temperature.
 
CRNA GORA: U petak na Primorju razvedravanje, a na severu Crne Gore oblačno sa slabim snegom koji prestaje. Maksimalna temperatura od -2°C do 9°C, na Žabljaku -7°C. CG naredni dani: Za vikend suvo uz porast temperature. U ponedeljak kiša na jugu i susnežica i sneg na severu. Padavine prestaju u utorak uz razvedravanje. U sredu suvo i malo toplije.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 24. Avgust 2019.

23 Aug 2019, 12:01

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano sa malo oblaka i vrlo toplo. Popodnevni lokalni razvoj oblaka može usloviti retku…

PROGNOZA za PETAK, 23. Avgust 2019.

22 Aug 2019, 11:18

SRBIJA: U petak pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana, pre svega na zapadu i jugu Srbije. Postoji mala…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 22. Avgust 2019.

21 Aug 2019, 11:19

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na sredu uz malo oblaka tokom dana. Postoji…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE U PROJEKTU…

U Velikom Gradištu  održana je konferencija za medije povodom početka realizacije…

24 Aug 2019, 20:44

PolitikaODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE…

Na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama Srpske Napredne stranke u Velikom…

24 Aug 2019, 15:02

DruštvoINFORMATIVNI CENTAR JP PUTEVI…

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da je od danas, 22.08.2019. god. u funkciji…

24 Aug 2019, 13:56

Kursna lista