PROGNOZA za PETAK, 11. Januar 2019.
   10 Jan 2019, 10:34    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 11. Januar 2019.

SRBIJA: U petak oblačno sa snegom koji postepeno prestaje na severu Srbije, a na severu Vojvodine se delimično razvedrava. U centralnim i južnim predelima se očekuje još oko 5 cm novog snega tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u porastu. Minimalna temperatura od -6°C do -1°C, a maksimalna od -3°C do 0°C.

Požarevac: U petak oblačno sa snegom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna -1°C.

Niš: U petak oblačno sa snegom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna -1°C.
Užički region: U petak oblačno sa snegom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -4°C do -3°C, a maksimalna od -3°C do -1°C, na Zlatiboru i Tari do -6°C uz 10.-ak cm novog snega.

VOJVODINA: U petak oblačno sa snegom na jugu i jugoistoku Vojvodine, a u ostalim predelima suvo uz delimično razvedravanje na severu i severozapadu Vojvodine. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C do -4°C, a maksimalna od -2°C na jugu Banata do 0°C na severu Vojvodine.

Novi Sad: U petak oblačno i hladno sa malo slabog snega ujutru, a zatim suvo ostali deo dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna -1°C.

Subotica: U petak promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna 0°C.

Vreme narednih dana: U subotu ujutru mraz i promenljivo oblačno tokom dana uz moguću ređu pojavu slabog snega ponegde na severu Srbije. U nedelju znatno slabiji mraz i porast dnevne temperature uz još naoblačenje koje se širi sa severa i uzrokovaće slabu kišu popodne i krajem dana u severnim krajevima. U ponedeljak oblačno sa mogućom kišom i susnežicom i snegom. U utorak malo hladnije i prestanak padavina, a u sredu suvo uz porast temperature.
 
CRNA GORA: U petak na Primorju razvedravanje, a na severu Crne Gore oblačno sa slabim snegom koji prestaje. Maksimalna temperatura od -2°C do 9°C, na Žabljaku -7°C. CG naredni dani: Za vikend suvo uz porast temperature. U ponedeljak kiša na jugu i susnežica i sneg na severu. Padavine prestaju u utorak uz razvedravanje. U sredu suvo i malo toplije.
 Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.

16 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U četvrtak ujutru jači mraz na jugu Srbije i ponegde magla. Na severu jutro sa vrlo slabim mrazem. Tokom dana još…

PROGNOZA za SREDU, 16. Januar 2019.

15 Jan 2019, 11:07

SRBIJA: U sredu porast temperature u odnosu na utorak uz pretežno suvo vreme i sunčane intervale. Samo je u toku jutra moguće…

PROGNOZA za UTORAK, 15. Januar 2019.

14 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U utorak hladnije u odnosu na ponedeljak i promenljivo oblačno uz ređu pojavu slabog sbega. Biće i povremenih sunčanih…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNEOBIČAN I UKUSAN KOLAČ OD GRIZA…

NASTAVLJAMO DA KUVAMO SA  VRHUNSKIM  KUVAROM NIKOLOM RADIŠIĆEM, PROFESOROM…

16 Jan 2019, 14:07

KulturaFILM O LJUBIČEVSKIM KONJIČKIM…

U CENTRU ZA KULTURU POŽAREVAC PRIKAZAN JE DOKUMENTARNI FILM LJUBIČEVSKE KONJIČKE IGRE –…

16 Jan 2019, 13:26

DruštvoISPORUKA TOPLOTNE ENERGIJE PO…

JAVNO PREDUZEĆE TOPLIFIKACIJA RADILO JE STABILNO ZA VREME PRAZNIKA  SA MANJIM PROBLEMA…

16 Jan 2019, 13:13

Kursna lista