PROGNOZA za PETAK, 10. Maj 2019.
   9 May 2019, 10:15    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 10. Maj 2019.

SRBIJA: U petak kišni oblaci odlaze na istok uz toplije vreme i sunčane periode. Kiša je moguća samo ujutru na istoku i jugoistoku Srbije, a u toku popodneva poneki kratkotrajni lokalni pljusak na jugozapadu i jugu. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 18°C u Dimitrovgradu do 22°C u Prijepolju.

Požarevac: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 21°C.

Niš: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Užički region: U petak duži sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka sa retkom pojavom kratkotrajne kiše popodne. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 20°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C.

VOJVODINA: U petak duži sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Samo će ujutru biti kiše na jugoistoku Banata. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 11°C, a maksimalna od 19°C u Vršcu do 21°C na zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Subotica: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Vreme narednih dana: U subotu duži sunčani periodi i još toplije. Krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi, pre svega na severu Srbije. U nedelju promenljivo i relativno toplo sa mestimičnom kišom i pljuskovima, a u ponedeljak i utorak svežije sa kišom u većini krajeva.
 
CRNA GORA: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajne kiše. Maksimalna temperatura od 16°C do 22°C, na Žabljaku do 12°C. CG naredni dani: U subotu sunčani periodi i još toplije, a u nedelju i početkom iduće sedmice česta kiša i pljuskovi uz svežije vreme. Obilna kiša se očekuje na jugu Crne Gore.



Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista