PROGNOZA za PETAK, 10. Maj 2019.
   9 May 2019, 10:15    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 10. Maj 2019.

SRBIJA: U petak kišni oblaci odlaze na istok uz toplije vreme i sunčane periode. Kiša je moguća samo ujutru na istoku i jugoistoku Srbije, a u toku popodneva poneki kratkotrajni lokalni pljusak na jugozapadu i jugu. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 18°C u Dimitrovgradu do 22°C u Prijepolju.

Požarevac: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 21°C.

Niš: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Užički region: U petak duži sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka sa retkom pojavom kratkotrajne kiše popodne. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 20°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C.

VOJVODINA: U petak duži sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Samo će ujutru biti kiše na jugoistoku Banata. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 11°C, a maksimalna od 19°C u Vršcu do 21°C na zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Subotica: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Vreme narednih dana: U subotu duži sunčani periodi i još toplije. Krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi, pre svega na severu Srbije. U nedelju promenljivo i relativno toplo sa mestimičnom kišom i pljuskovima, a u ponedeljak i utorak svežije sa kišom u većini krajeva.
 
CRNA GORA: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajne kiše. Maksimalna temperatura od 16°C do 22°C, na Žabljaku do 12°C. CG naredni dani: U subotu sunčani periodi i još toplije, a u nedelju i početkom iduće sedmice česta kiša i pljuskovi uz svežije vreme. Obilna kiša se očekuje na jugu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoU VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ NOVA MESTA…

U VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ  IZVRŠENA JE PRENAMENA PROSTORIJA I ADAPTIRANA ZA …

19 Sep 2019, 14:35

Kultura56 MEĐUNARODNI SUSRETI PISACA…

UDRUŽENJE KNJIŽEVNIKA SRBIJE I CENTAR ZA KULTURU POŽAREVAC ORGANIZUJU MEĐUNARODNE SUSRETE…

19 Sep 2019, 14:34

DruštvoKUČEVAČKI SREDNJOŠKOLCI U PROJEKTU…

U organizaciji Udruženja  građana ,,Svet reči’’u Velikoj Plani  održan…

19 Sep 2019, 14:20

Kursna lista