PROGNOZA za PETAK, 10. Maj 2019.
   9 May 2019, 10:15    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 10. Maj 2019.

SRBIJA: U petak kišni oblaci odlaze na istok uz toplije vreme i sunčane periode. Kiša je moguća samo ujutru na istoku i jugoistoku Srbije, a u toku popodneva poneki kratkotrajni lokalni pljusak na jugozapadu i jugu. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 18°C u Dimitrovgradu do 22°C u Prijepolju.

Požarevac: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 21°C.

Niš: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Užički region: U petak duži sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka sa retkom pojavom kratkotrajne kiše popodne. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 20°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C.

VOJVODINA: U petak duži sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Samo će ujutru biti kiše na jugoistoku Banata. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 11°C, a maksimalna od 19°C u Vršcu do 21°C na zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Subotica: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Vreme narednih dana: U subotu duži sunčani periodi i još toplije. Krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi, pre svega na severu Srbije. U nedelju promenljivo i relativno toplo sa mestimičnom kišom i pljuskovima, a u ponedeljak i utorak svežije sa kišom u većini krajeva.
 
CRNA GORA: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajne kiše. Maksimalna temperatura od 16°C do 22°C, na Žabljaku do 12°C. CG naredni dani: U subotu sunčani periodi i još toplije, a u nedelju i početkom iduće sedmice česta kiša i pljuskovi uz svežije vreme. Obilna kiša se očekuje na jugu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

PROGNOZA za SUBOTU, 6. Jul 2019.

5 Jul 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoUHAPŠENI ZBOG NASILJA U PORODICI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (1986) iz…

18 Jul 2019, 14:12

ZdravljeBEZ VEĆIH KONCENTRACIJA ALEGRENA…

TRENUTNE KONCENTRACIJE POLENA I DRUGIH ALEGRENA U VAZDUHU  NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA…

18 Jul 2019, 13:56

DruštvoPOSLOVNI USPEH KROZ KREDITIRANJE…

ODRŽAN JE SASTANAK U KOMPANIJI SAVIĆ IZ SMEDEREVSKE PALANKE GDE JE DIREKTOR OVE KOMPANIJE…

18 Jul 2019, 13:37

Kursna lista