PROGNOZA za PETAK, 10. Maj 2019.
   9 May 2019, 10:15    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za PETAK, 10. Maj 2019.

SRBIJA: U petak kišni oblaci odlaze na istok uz toplije vreme i sunčane periode. Kiša je moguća samo ujutru na istoku i jugoistoku Srbije, a u toku popodneva poneki kratkotrajni lokalni pljusak na jugozapadu i jugu. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 18°C u Dimitrovgradu do 22°C u Prijepolju.

Požarevac: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 21°C.

Niš: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Užički region: U petak duži sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka sa retkom pojavom kratkotrajne kiše popodne. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 20°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C.

VOJVODINA: U petak duži sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Samo će ujutru biti kiše na jugoistoku Banata. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 11°C, a maksimalna od 19°C u Vršcu do 21°C na zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Subotica: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Vreme narednih dana: U subotu duži sunčani periodi i još toplije. Krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi, pre svega na severu Srbije. U nedelju promenljivo i relativno toplo sa mestimičnom kišom i pljuskovima, a u ponedeljak i utorak svežije sa kišom u većini krajeva.
 
CRNA GORA: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajne kiše. Maksimalna temperatura od 16°C do 22°C, na Žabljaku do 12°C. CG naredni dani: U subotu sunčani periodi i još toplije, a u nedelju i početkom iduće sedmice česta kiša i pljuskovi uz svežije vreme. Obilna kiša se očekuje na jugu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaSrbi sa KiM sa predsednikom Vučićem

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa političkim predstavnicima Srba i najznačajnijih…

24 May 2019, 11:46

DruštvoDANAS JE DRŽAVNI PRAZNIK Da li…

Dan Ćirila i Metodija, odnosno Dan slovenske pismenosti i kulture, državni je praznik koji…

24 May 2019, 11:03

DruštvoObaveštenje o nestanku vode za…

Zbog sanacije kvara na mreži bez vode će biti potrošači u naselju Busije, do 15:00…

24 May 2019, 10:49

Kursna lista