PROGNOZA za PETAK, 10. Februar 2017.
   16 Feb 2017, 11:35    Požarevac    Sat Tv    Aleksandar Krstić


PROGNOZA za PETAK, 10. Februar 2017.

SRBIJA: U petak sunčani periodi i relativno toplo za ovo doba godine. Ponegde se može zadržati magla ili sumaglica, pre svega po kotlinama, ali i ponegde u Vojvodini, pa će u tim oblastima biti hladnije. U toku dana biće i malo oblaka koji se premeštaju iz pravca severozapada ka centralnim predelima Srbije. Vetar slab, ujutru južni, popodne zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -4°C do 1°C, a maksimalna od 10°C do 15°C.
 
Požarevac: U petak duži sunčani periodi sa malo oblaka i relativno toplo za ovo doba godine. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 13°C.
 
Niš: U petak ujutru slab mraz i sumaglica, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 14°C.
 
Užički region: U petak ujutru slab mraz i magla ili sumaglica. Tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Magla se može duže zadržati po kotlinama uz hladnije vreme u tim oblastima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 11°C do 14°C, na Zlatiboru i Tari do 11°C.
 
VOJVODINA: U petak sunčani periodi i relativno toplo za ovo doba godine. Ponegde se može zadržati magla ili sumaglica, pa će u tim oblastima biti nešto hladnije. U toku dana biće i malo oblaka koji se premeštaju iz pravca severozapada ka jugoistoku. Vetar slab, ujutru južni i jugoistočni, popodne zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 1°C, a maksimalna od 10°C do 13°C, u ređim oblastima sa maglom hladnije.
 
Novi Sad: U petak duži sunčani periodi sa malo oblaka i relativno toplo za ovo doba godine. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 12°C.
 
Subotica: U petak duži sunčani periodi sa malo oblaka i relativno toplo za ovo doba godine. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 11°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: Za vikend promenljivo oblačno uz moguću slabu prolaznu kišu ponegde i manji pad temperature. Biće vrlo malo padavina i u većini predela može ostati suvo. Početkom iduće sedmice pretežno suvo i temperatura malo iznad proseka sa tendencijom daljeg porasta u idućoj sedmici.
 
CRNA GORA: U petak sunčano i toplo uz postepeno naoblačenje popodne. Maksimalna temperatura od 8°C do 17°C. CG naredni dani: Za vikend promenljivo oblačno uz povremenu kišu i manji pad temperature.
 Slične vesti

Prognoza za nedelju, 14. april 2024.

13 Apr 2024, 11:26

SRBIJA: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine, do 30°C u nekim mestima.…

Prognoza za subotu, 13. april 2024.

12 Apr 2024, 12:33

SRBIJA: U subotu duži sunčani periodi sa malo oblaka koje se premeštaju od severa ka jugu. Vetar…

Prognoza za petak, 12. april 2024.

11 Apr 2024, 11:57

SRBIJA: U petak nakon svežeg jutra, tokom dana toplije od proseka i pretežno sunčano sa slabim…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSesije za poslodavce - sve o subvencijama,…

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Požarevac organizuje sesije sa poslodavcima…

13 Apr 2024, 12:19

DruštvoUčenici Ekonomsko-trgovinske škole…

Ema Mišić, Sofia Urošević i Mihailo Stanković osvojili su prvo mesto na takmičenju,…

13 Apr 2024, 12:14

DruštvoPojačana kontrola saobraćaja uoči…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu…

13 Apr 2024, 11:57

Kursna lista