PROGNOZA za NEDELJU, 8. Septembar 2019.
   7 Sep 2019, 10:32    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 8. Septembar 2019.

SRBIJA: U nedelju umereno toplo i malo oblačno sa sunčanim periodima, a popodne uz razvoj oblaka sa mogućom kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, najpre na jugozapadu i zapadu Srbije. Vetar slab, pre podne istočni i južni, a popodne promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 12°C do 17°C, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 31°C na jugu Srbije.

Požarevac: U nedelju umereno toplo sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Popodne ili krajem dana je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar slab, pre podne jugoistočni, a popodne promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 28°C.

Niš: U nedelju toplo sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Popodne ili krajem dana je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar slab, istočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna 30°C.

Užički region: U nedelju umereno toplo sa sunčanim periodima uz razvoj oblaka popodne sa mogućom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab, pre podne istočni, a popodne zapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 27°C do 29°C, na Zlatiboru i Tari oko 23°C.

VOJVODINA: U nedelju umereno toplo i malo oblačno sa sunčanim periodima, a popodne uz razvoj oblaka sa mogućom kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinomkrajem dana. Vetar slab, pre podne jugoistočni i južni, a popodne promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 26°C na severu do 29°C na jugu Banata.

Novi Sad: U nedelju umereno toplo sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Popodne ili krajem dana je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar slab, pre podne južni, a popodne promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 27°C.

Subotica: U nedelju umereno toplo sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Popodne ili krajem dana je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar slab, pre podne južni, a popodne promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 25°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak nestabilno sa sunčanim periodima i prolaznom kišom i pljuskovima. Na severu malo svežije. U utorak i sredu sunčani periodi uz prijatne temperature u utorak oko 25°C, a u sredu i četvrtak toplije nekoliko stepeni. U četvrtak i petak nestabilno na zapadu i jugozapadu Srbije.
 
CRNA GORA: U nedelju promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, ali i sa mogućom povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Manja šansa za kišu je na Primrju. Maksimalna temperatura od 24°C do 29°C, na Žabljaku do 19°C.

CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U utorak sunčanije, a u sredu i četvrtak pojačan jugo i ponovo kiša uz lokalne pljuskove.
 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 15. Septembar 2019.

14 Sep 2019, 11:21

SRBIJA: U nedelju tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak…

PROGNOZA za SUBOTU, 14. Septembar 2019.

13 Sep 2019, 12:00

SRBIJA: U subotu jutro sveže, a tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni i severni a na severu Vojvodine…

PROGNOZA za PETAK, 13. Septembar 2019.

12 Sep 2019, 11:36

SRBIJA: U petak jutro sveže, a tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni a na jugu i jugozapadu severoistočni.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaU VELIKOM GRADIŠTU OTVORENA IZLOŽBA…

Postavkom slika I creteža u  Narodnom muzeju po prvi put se predstavio ljubiteljima slikarstva…

14 Sep 2019, 19:28

DruštvoDEFILE ĐAKA PRVAKA POŽAREVAČKA…

NA TRGU OSLOBOĐENJA ODRŽANA JE MANIFESTACIJA DEFILE ĐAKA PRVAKA, POVODOM KOJE JE GRADONAČELNIK…

14 Sep 2019, 13:46

DruštvoSPROVODI SE ČIŠĆENJE DIVLJIH DEPONIJA

JEDAN OD VAŽNIH ZADATAKA JKP KOMUNALNE SLUŽBE JE U OVOM PERIODU I ČIŠĆENJE DIVLJIH…

14 Sep 2019, 13:42

Kursna lista