PROGNOZA za NEDELJU, 8. Decembar 2019.
   7 Dec 2019, 10:47    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 8. Decembar 2019.

SRBIJA: U nedelju preovlađujuće suvo i malo toplije od proseka za ovo doba godine. Biće i sunčanih intervala tokom dana. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana južni i jugoistočni, u južnom Banatu krajem dana umeren. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 5°C, a maksimalna od 8°C na istoku Vojvodine do 14°C u Loznici.

Požarevac: U nedelju suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna oko 11°C.

Niš: U nedelju suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna oko 10°C.

Užički region: U nedelju preovlađujuće suvo, a biće i sunčanih intervala tokom dana. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 10°C do 12°C, na Zlatiboru i Tari 8°C.

VOJVODINA: U nedelju preovlađujuće suvo. Biće i sunčanih intervala tokom dana. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana jugoistočni, u južnom Banatu krajem dana umeren. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 8°C na severu i istoku Vojvodine do 10°C na zapadu.

Novi Sad: U nedelju suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna oko 10°C.

Subotica: U nedelju suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna oko 8°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak dnevna temperatura iznad 10°C u većini mesta uz postepeno naoblačenje sa kišom popodne na severu Srbije. U utorak zahlađenje uz kišu i susnežicu u nižim predelima i sneg na planinama. U sredu suvo i hladno. U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana porast temperature. U petak još malo toplije uz naoblačenje sa mogućom kišom.
 
CRNA GORA: U nedelju suvo i malo toplije sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 10°C do 17°C na Primorju, na Zabljaku do 6°C.

CG naredni dani: U ponedeljak pre podne suvo, a popodne naoblačenje sa kišom, najpre na Primorju. U utorak kiša i hladnije, a na severu kiša i susnežica u nižim predelima i sneg iznad 800 mnv. U sredu prestanak padavina.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 28. Januar 2020.

27 Jan 2020, 11:01

SRBIJA: U utorak toplije uz sunčane periode, a na severu Vojvodine oblačno sa kišom povremeno. Kasnije popodne i uveče naoblačenje…

PROGNOZA za NEDELJU, 26. Januar 2020.

25 Jan 2020, 11:09

SRBIJA: U nedelju takođe relativno toplo za januar uz promenljivu oblačnost sa mogućom slabom kišom popodne i krajem dana…

PROGNOZA za SUBOTU, 25. Januar 2020.

24 Jan 2020, 11:24

SRBIJA: U subotu ujutru slabiji mraz i ređa magla. U toku dana sunčani periodi uz umerenu oblačnost i toplije od proseka.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportODRŽANO PETO PRVENSTVO SRBIJE…

U organizaciji Biciklističkog saveza Srbije I Sportskog saveza opštine,a podpokroviteljstvom…

27 Jan 2020, 16:45

DruštvoU ŠKOLI NIKOLA TESLA U KOSTOLCU…

POVODOM ŠKOLSKE SLAVE SVETI SAVA ZAMENIK GRADONAČELNIKA SAŠA PAVLOVIĆ OBIŠAO…

27 Jan 2020, 15:49

DruštvoO. Š. DESANKA MAKSIMOVIĆ OBELEŽILA…

Scaron;KOLSKA SLAVA SVETI SAVA OBELEŽENA JE U POŽAREVAČKIM OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA.…

27 Jan 2020, 14:54

Kursna lista