PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.
   6 Jul 2019, 10:34    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi sa severa na centralne predele. Vetar slab južnih pravaca, a popodne po Vojvodini u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna od 30°C na severu Vojvodine do 37°C na jugozapadu i jugu Srbije.

Požarevac: U nedelju sunčano i vrućina. Krajem dana se očekuju lokalni pljuskovi i osveženje. Vetar slab južni i jugoistočni, a krajem dana umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 34°C, popodne u padu.

Niš: U nedelju sunčano i vrućina. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 36°C.

Užički region: U nedelju sunčano i vrućina. Krajem dana razvoj oblaka sa lokalnim pljuskovima uveče i u noći ka ponedeljaku. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 34°C do 37°C, na Zlatiboru i Tari do 30°C.

VOJVODINA: U nedelju u prvom delu dana sunčano i vrućina. Popodne sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima na severu Vojvodine, koje se zatim širi ka jugu. Vetar slab južnih pravaca, a popodne u skretanju na umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 21°C, a maksimalna od 30°C na severu Vojvodine do 35°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U nedelju u prvom delu dana sunčano i vrućina. Kasnije popodne sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima. Vetar slab južnih pravaca, a popodne u skretanju na umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak ispod normale. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 32°C, popodne u padu.

Subotica: U nedelju u prvom delu dana sunčano. Popodne sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima. Vetar slab južnih pravaca u skretanju na umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak ispod normale. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 30°C, popodne u padu.

Vreme narednih dana: Od ponedeljka do petka sledi postepeni pad temperature i svežije vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Maksimalna temperatura od sredine sedmice u većini mesta neće prelaziti 25°C.
 
CRNA GORA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Maksimalna temperatura od 31°C do 37°C u Podgorici, na Žabljaku oko 26°C. CG naredni dani: Od ponedeljka do kraja sedmice postepeno niža i prijatnija temperatura uz povremenu kišu i pljuskove, posebno na severu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoU VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ NOVA MESTA…

U VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ  IZVRŠENA JE PRENAMENA PROSTORIJA I ADAPTIRANA ZA …

19 Sep 2019, 14:35

Kultura56 MEĐUNARODNI SUSRETI PISACA…

UDRUŽENJE KNJIŽEVNIKA SRBIJE I CENTAR ZA KULTURU POŽAREVAC ORGANIZUJU MEĐUNARODNE SUSRETE…

19 Sep 2019, 14:34

DruštvoKUČEVAČKI SREDNJOŠKOLCI U PROJEKTU…

U organizaciji Udruženja  građana ,,Svet reči’’u Velikoj Plani  održan…

19 Sep 2019, 14:20

Kursna lista