PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.
   6 Jul 2019, 10:34    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi sa severa na centralne predele. Vetar slab južnih pravaca, a popodne po Vojvodini u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna od 30°C na severu Vojvodine do 37°C na jugozapadu i jugu Srbije.

Požarevac: U nedelju sunčano i vrućina. Krajem dana se očekuju lokalni pljuskovi i osveženje. Vetar slab južni i jugoistočni, a krajem dana umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 34°C, popodne u padu.

Niš: U nedelju sunčano i vrućina. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 36°C.

Užički region: U nedelju sunčano i vrućina. Krajem dana razvoj oblaka sa lokalnim pljuskovima uveče i u noći ka ponedeljaku. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 34°C do 37°C, na Zlatiboru i Tari do 30°C.

VOJVODINA: U nedelju u prvom delu dana sunčano i vrućina. Popodne sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima na severu Vojvodine, koje se zatim širi ka jugu. Vetar slab južnih pravaca, a popodne u skretanju na umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 21°C, a maksimalna od 30°C na severu Vojvodine do 35°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U nedelju u prvom delu dana sunčano i vrućina. Kasnije popodne sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima. Vetar slab južnih pravaca, a popodne u skretanju na umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak ispod normale. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 32°C, popodne u padu.

Subotica: U nedelju u prvom delu dana sunčano. Popodne sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima. Vetar slab južnih pravaca u skretanju na umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak ispod normale. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 30°C, popodne u padu.

Vreme narednih dana: Od ponedeljka do petka sledi postepeni pad temperature i svežije vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Maksimalna temperatura od sredine sedmice u većini mesta neće prelaziti 25°C.
 
CRNA GORA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Maksimalna temperatura od 31°C do 37°C u Podgorici, na Žabljaku oko 26°C. CG naredni dani: Od ponedeljka do kraja sedmice postepeno niža i prijatnija temperatura uz povremenu kišu i pljuskove, posebno na severu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 13. Novembar 2019.

12 Nov 2019, 11:59

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša u većini krajeva koja prestaje do jutra. U sredu  vrlo toplo za ovo doba godine…

PROGNOZA za UTORAK, 12. Novembar 2019.

11 Nov 2019, 12:35

SRBIJA: U utorak toplije sa sunčanim periodima, ali vetrovito uz pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. U…

PROGNOZA za NEDELJU, 10. Novembar 2019.

9 Nov 2019, 10:24

SRBIJA: U nedelju promenljivo oblačno sa kišom mestimično. Na severu Srbije svežije za oko 5°C u odnosu na subotu, a na…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSine, danas se niko ničega ne…

Sine, igrao si se danas mnogo. Trčao si, padao, gulio kolena, plakao, ustajao, smejao se,…

12 Nov 2019, 14:27

SportOLIMPIJSKA ŠAMPIONKA U GIMNASTICI…

NEKADAŠNJA OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA U GIMNASTICI NELLIE KIM POSETILA JE SPORTSKI…

12 Nov 2019, 13:59

PolitikaVUČIĆ O UTISCIMA NAKON SASTANKA…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da je imao "veoma srdačan, dobar,…

12 Nov 2019, 13:46

Kursna lista