PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.
   6 Jul 2019, 10:34    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi sa severa na centralne predele. Vetar slab južnih pravaca, a popodne po Vojvodini u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna od 30°C na severu Vojvodine do 37°C na jugozapadu i jugu Srbije.

Požarevac: U nedelju sunčano i vrućina. Krajem dana se očekuju lokalni pljuskovi i osveženje. Vetar slab južni i jugoistočni, a krajem dana umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 34°C, popodne u padu.

Niš: U nedelju sunčano i vrućina. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 36°C.

Užički region: U nedelju sunčano i vrućina. Krajem dana razvoj oblaka sa lokalnim pljuskovima uveče i u noći ka ponedeljaku. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 34°C do 37°C, na Zlatiboru i Tari do 30°C.

VOJVODINA: U nedelju u prvom delu dana sunčano i vrućina. Popodne sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima na severu Vojvodine, koje se zatim širi ka jugu. Vetar slab južnih pravaca, a popodne u skretanju na umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 21°C, a maksimalna od 30°C na severu Vojvodine do 35°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U nedelju u prvom delu dana sunčano i vrućina. Kasnije popodne sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima. Vetar slab južnih pravaca, a popodne u skretanju na umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak ispod normale. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 32°C, popodne u padu.

Subotica: U nedelju u prvom delu dana sunčano. Popodne sledi naoblačenje sa lokalnim pljuskovima. Vetar slab južnih pravaca u skretanju na umeren severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Pritisak ispod normale. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 30°C, popodne u padu.

Vreme narednih dana: Od ponedeljka do petka sledi postepeni pad temperature i svežije vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Maksimalna temperatura od sredine sedmice u većini mesta neće prelaziti 25°C.
 
CRNA GORA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Maksimalna temperatura od 31°C do 37°C u Podgorici, na Žabljaku oko 26°C. CG naredni dani: Od ponedeljka do kraja sedmice postepeno niža i prijatnija temperatura uz povremenu kišu i pljuskove, posebno na severu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. Jul 2019.

19 Jul 2019, 10:25

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i toplije uz dnevni razvoj oblaka na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde je popodne…

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za SUBOTU, 6. Jul 2019.

5 Jul 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaTransparentno do najbolje Medijske…

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da želi da se u potpuno inkluzivnom i transparentnom procesu…

20 Jul 2019, 11:46

PolitikaDačić na sastanku Istočno-evropske…

Pod predsedavanjem Republike Srbije, u NJujorku je održan sastanak ambasadora država članica…

20 Jul 2019, 11:39

PolitikaOstavka Haradinaja politički trik

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je ostavka kosovskog premijera Ramuša Haradinaja politički…

20 Jul 2019, 11:33

Kursna lista