PROGNOZA ZA NEDELJU, 7. Avgust 2022.
   6 Aug 2022, 11:18    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA NEDELJU, 7. Avgust 2022.

SRBIJA: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura i malo manja vrućina nego u subotu uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne i krajem dana. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 32°C na severu do 35°C na jugu Srbije. Uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 22°C do 27°C.
Požarevac: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura uz popodnevni razvoj oblaka. Kasnije popodne postoji manja šansa za kratkotrajni lokalni pljusak. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 27°C.
Niš: U nedelju vrlo toplo uz par stepeni nižu temperaturu nego u subotu i uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 35°C.
Užički region: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura i malo manja vrućina nego u subotu uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne i krajem dana. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 32°C do 34°C. Na Zlatiboru i Tari toplo, oko 27°C na 1000 mnv, a popodne i krajem dana uz moguć lokalni pljusak.
VOJVODINA: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura i malo manja vrućina nego u subotu uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova kasnije popodne i krajem dana, pre svega na istoku Vojvodine. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 32°C do 33°C. Uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 23°C do 25°C.
Novi Sad: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 25°C.
Subotica: U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 24°C.
Vreme narednih dana: U ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz dodatni dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Na jugu Srbije je mala šansa za pljuskove uz vrlo toplo vreme, dok će na severu biti manja vrućina i veća šansa za pljuskove. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 30°C na severu do 35°C na jugu Srbije. Uveče je moguća pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.
U utorak, sredu i četvrtak niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Dnevne temperature bi bile malo ispod 30°C u većini krajeva. U petak i za idući vikend ponovo sve toplije prema današnjoj prognozi.
CRNA GORA: U nedelju sunčano uz jaku vrućinu. Maksimalna temperatura od 32°C do 40°C, na Žabljaku oko 28°C.
CG naredni dani: Od ponedeljka postepeno niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka na severu Crne Gore gde je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova u popodnevnim satima. Lokalni pljuskovi su mogući ponegde i na jugu Crne Gore sredinom sedmice.Slične vesti

PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 11. Avgust 2022.

10 Aug 2022, 11:28

SRBIJA: U četvrtak duži sunčani periodi i bez vrućine uz dnevni razvoj oblaka sa šansom za pojavu…

Prognoza za sredu, 10. Avgust 2022.

9 Aug 2022, 10:48

SRBIJA: U sredu u prvom delu dana povremena kiša i lokalni pljuskovi u zapadnim i centralnim…

Prognoza za utorak, 9. Avgust 2022.

8 Aug 2022, 10:56

SRBIJA: U utorak niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNova šansa za zaposlenje

Potpisan Ugovor o saradnji sa organizacijom „HELP“ o sprovođenju projekta „Pomoć…

10 Aug 2022, 12:27

Servisne informacijeLPA radi i ove subote

Lokalna poreska administracija obaveštava da će  zbog dospeća za plaćanje trećeg…

10 Aug 2022, 12:18

EkonomijaKoliko su realni zahtevi da Vlada…

Zbog dvocifrenog rasta cena, Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata nedavno je uputila…

10 Aug 2022, 11:36

Kursna lista