PROGNOZA za NEDELJU, 6. Januar 2019.
   5 Jan 2019, 10:50    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 6. Januar 2019.

SRBIJA: U nedelju oblačno sa snegom koji postepeno prestaje na severu Srbije. Do ponedeljka ujutru biće od 5 cm novog snega na severu do 20 cm na zapadu Srbije. Samo u Timočkoj Krajini može ostati suvo. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C do 0°C, a maksimalna od -1°C do 2°C, a u Negotinu do 4°C.

Požarevac: U nedelju oblačno sa snegom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C.

Niš: U nedelju oblačno sa snegom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C.

Užički region: U nedelju oblačno sa snegom. Do ponedeljka ujutru biće od 10 cm do 20 cm novog snega. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 0°C do 2°C, na Zlatiboru i Tari -3°C.

VOJVODINA: U nedelju oblačno sa snegom koji postepeno prestaje. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od -1°C do 2°C.

Novi Sad: U nedelju oblačno sa snegom koji postepeno prestaje. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C.

Subotica: U nedelju oblačno sa snegom koji postepeno prestaje. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak znatno hladnije i pretežno suvo. Samo će na jugoistoku i jugu ujutru biti slabog snega. U utorak ujutru vrlo jak mraz, ponegde ispod -15°C i tokom dana suvo uz sunčane periode. Sredinom iduće sedmice porast temperature, ali uz naoblačenje sa snegom i kišom.
 
CRNA GORA: U nedelju na severu Crne Gore oblačno sa snegom, a na Primorju sunčano i bura. Maksimalna temperatura od 0°C do 10°C, na Žabljaku -5°C. CG naredni dani: U ponedeljak znatno hladnije, na Primorju sunčano sa jakom burom, a na severu promenljivo oblačno. U utorak jak mraz na severu Crne Gore. U sredu i četvrtak oblačno sa kišom uz jačanje juga, a u planinama sa snegom.

 Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.

16 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U četvrtak ujutru jači mraz na jugu Srbije i ponegde magla. Na severu jutro sa vrlo slabim mrazem. Tokom dana još…

PROGNOZA za SREDU, 16. Januar 2019.

15 Jan 2019, 11:07

SRBIJA: U sredu porast temperature u odnosu na utorak uz pretežno suvo vreme i sunčane intervale. Samo je u toku jutra moguće…

PROGNOZA za UTORAK, 15. Januar 2019.

14 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U utorak hladnije u odnosu na ponedeljak i promenljivo oblačno uz ređu pojavu slabog sbega. Biće i povremenih sunčanih…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNEOBIČAN I UKUSAN KOLAČ OD GRIZA…

NASTAVLJAMO DA KUVAMO SA  VRHUNSKIM  KUVAROM NIKOLOM RADIŠIĆEM, PROFESOROM…

16 Jan 2019, 14:07

KulturaFILM O LJUBIČEVSKIM KONJIČKIM…

U CENTRU ZA KULTURU POŽAREVAC PRIKAZAN JE DOKUMENTARNI FILM LJUBIČEVSKE KONJIČKE IGRE –…

16 Jan 2019, 13:26

DruštvoISPORUKA TOPLOTNE ENERGIJE PO…

JAVNO PREDUZEĆE TOPLIFIKACIJA RADILO JE STABILNO ZA VREME PRAZNIKA  SA MANJIM PROBLEMA…

16 Jan 2019, 13:13

Kursna lista