PROGNOZA za NEDELJU, 6. Januar 2019.
   5 Jan 2019, 10:50    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 6. Januar 2019.

SRBIJA: U nedelju oblačno sa snegom koji postepeno prestaje na severu Srbije. Do ponedeljka ujutru biće od 5 cm novog snega na severu do 20 cm na zapadu Srbije. Samo u Timočkoj Krajini može ostati suvo. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C do 0°C, a maksimalna od -1°C do 2°C, a u Negotinu do 4°C.

Požarevac: U nedelju oblačno sa snegom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C.

Niš: U nedelju oblačno sa snegom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C.

Užički region: U nedelju oblačno sa snegom. Do ponedeljka ujutru biće od 10 cm do 20 cm novog snega. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 0°C do 2°C, na Zlatiboru i Tari -3°C.

VOJVODINA: U nedelju oblačno sa snegom koji postepeno prestaje. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od -1°C do 2°C.

Novi Sad: U nedelju oblačno sa snegom koji postepeno prestaje. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C.

Subotica: U nedelju oblačno sa snegom koji postepeno prestaje. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak znatno hladnije i pretežno suvo. Samo će na jugoistoku i jugu ujutru biti slabog snega. U utorak ujutru vrlo jak mraz, ponegde ispod -15°C i tokom dana suvo uz sunčane periode. Sredinom iduće sedmice porast temperature, ali uz naoblačenje sa snegom i kišom.
 
CRNA GORA: U nedelju na severu Crne Gore oblačno sa snegom, a na Primorju sunčano i bura. Maksimalna temperatura od 0°C do 10°C, na Žabljaku -5°C. CG naredni dani: U ponedeljak znatno hladnije, na Primorju sunčano sa jakom burom, a na severu promenljivo oblačno. U utorak jak mraz na severu Crne Gore. U sredu i četvrtak oblačno sa kišom uz jačanje juga, a u planinama sa snegom.

 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 22. Mart 2019.

21 Mar 2019, 11:49

SRBIJA: U petak ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i par stepeni toplije nego u četvrtak. Malo oblaka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Mart 2019.

20 Mar 2019, 12:11

SRBIJA: U četvrtak ujutru ređa pojava slabog prizemnog mraza na severu Srbije. Tokom dana na severu pretežno sunčano, a…

PROGNOZA za SREDU, 20. Mart 2019.

19 Mar 2019, 11:18

SRBIJA: U sredu na severu i zapadu Srbije pretežno oblačno uz ređu pojavu kratkotrajne slabe kiše. Na jugu promenljivo oblačno…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najnovije vesti

DruštvoPREDSTAVLJEN JAVNI POZIV AKTIVNE…

U organizaciji Nacionalna služba za zapošljavanje - filijala Požarevac, u saradnji sa opštinom…

21 Mar 2019, 22:22

DruštvoSVETSKI DAN OSOBA SA DAUNOVIM…

DANAS SE OBELEŽAVA SVETSKI DAN OSOBA SA DAUNOVIM SINDROMOM, U POŽAREVCU MALIŠANI PROŠETALI…

21 Mar 2019, 14:04

DruštvoPAŠALIĆ: NEPRIMERENO JE DA GRAĐANI…

U srpski parlament stigao je Izveštaj zaštitnika građana u kojem je navedeno…

21 Mar 2019, 13:11

Kursna lista