PROGNOZA za NEDELJU, 5. Maj 2019.
   4 May 2019, 10:29    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 5. Maj 2019.

SRBIJA: U nedelju novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a popodne i krajem dana stiže zahlađenje na zapad i sever Srbije. Vetar ujutru južni, a zatim zapadni i severozapadni na severu Srbije. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna od 15°C u Loznici i Somboru do 23°C na jugu Srbije. Minimalna temperatura na severu Srbije će biti krajem dana zbog zahlađenja.

Požarevac: U nedelju naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a krajem dana zahlađenje. Vetar ujutru južni, a popodne skreće na zapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 10°C, maksimalna do 22°C.

Niš: U nedelju toplo uz naoblačenje i kišu i lokalne pljuskove popodne i krajem dana. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna do 23°C, popodne u padu.

Užički region: U nedelju naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a popodne i krajem dana stiže zahlađenje. Vetar ujutru južni, a zatim zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 18°C do 20°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.

VOJVODINA: U nedelju novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a popodne i krajem dana stiže zahlađenje, najpre na severozapad Vojvodine. Vetar ujutru južni, a zatim zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 15°C u Somboru do 21°C na jugu Banata.

Novi Sad: U nedelju naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a krajem dana zahlađenje. Vetar ujutru južni, a zatim zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 11°C, maksimalna do 19°C, popodne u padu.

Subotica: U nedelju naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a popodne i zahlađenje. Vetar ujutru južni, a zatim zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 11°C, maksimalna do 16°C, popodne u daljem padu.

Vreme narednih dana: U ponedeljak svugde zahlađenje i vrlo hladno za početak maja sa kišom, a na planinama sa snegom. U utorak na severu suvo uz razvedravanje, a u ostalim predelima kiša pre podne i sneg u planinama. Od srede toplije, ali promenljivo sa smenjivanjem sunčanih i kišnih perioda do kraja sedmice.
 
CRNA GORA: U nedelju malo hladnije sa kišom uz pojačan jugo na Primorju. Maksimalna temperatura od 14°C do 19°C, na Žabljaku oko 10°C. CG naredni dani: U ponedeljak kiša zahlađenje, a u utorak na Primorju razvedravanje uz buru. Na severu Crne Gore sneg u planinama u ponedeljak i utorak, a od srede toplije.

 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Avgust 2019.

20 Aug 2019, 10:49

SRBIJA: U sredu isto vreme kao u utorak, preteženo sunčano i vrućina. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a tokom danas istočni…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Avgust 2019.

19 Aug 2019, 11:46

SRBIJA: U utorak sunčano i vrućina. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna…

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaULAGANJE U RAZVOJ KULTURE U OPŠTINI…

Za investicije,socijalna davanjja i subvencije iz budžeta za ovu godinu u opštini Golubac…

20 Aug 2019, 17:31

DruštvoZAŠTITITE SE OD UJEDA KOMARACA…

PRIDRŽAVANJEM NEKIH OSNOVNIH SAVETA MOŽETE ZNATNO SMANJITI RIZIK I ZAŠTITITI SEBE OD…

20 Aug 2019, 14:26

DruštvoNOVI AUTOPUT VOŽD KARAĐORĐE BIĆE…

Novi Šumadijski koridor odnosno autoput "Vožd Karađorđe" biće dug između…

20 Aug 2019, 14:21

Kursna lista