PROGNOZA za NEDELJU, 3. Februar 2019.
   2 Feb 2019, 10:07    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 3. Februar 2019.

SRBIJA: U nedelju vrlo toplo za ovo doba godine i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. U prvom delu dana suvo, a popodne i krajem dana naoblačenje i kiša. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u južnom Banatu i pomoravlju i podunavlju, kao i jak jugo na planinama. Vetar krajem dana u slabljenju. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1°C u Negotinu do 12°C u Vršcu, maksimalna od 14°C do 18°C, a samo u Timočkoj Krajini nešto hladnije, u Negotinu oko 8°C.

Požarevac: U nedelju toplo i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Kasnije ppopodne i krajem dana naoblačenje i moguća kiša. Duvaće pojačan jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 9°C, a maksimalna 16°C.

Niš: U nedelju toplo i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Duvaće umeren do pojačan južni vetar. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 8°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U nedelju toplo za ovo doba godine i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. U prvom delu dana suvo, a popodne i krajem dana sledi naoblačenje i kiša. Duvaće uemren južni vetar, na planinama jak. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 3°C do 6°C, a maksimalna od 14°C do 16°C, na Zlatiboru i Tari do 11°C.

VOJVODINA: U nedelju toplo za ovo doba godine i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. U prvom delu dana suvo, a popodne i krajem dana naoblačenje i kiša. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u južnom Banatu, krajem dana u postepenom slabljenju. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 14°C na zapadu i severu do 18°C na jugu Banata.

Novi Sad: U nedelju toplo i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Popodne i krajem dana naoblačenje i kiša. Duvaće pojačan jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 9°C, a maksimalna 15°C.

Subotica: U nedelju toplo i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Popodne i krajem dana naoblačenje i kiša. Duvaće pojačan jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura oko 9°C, a maksimalna 14°C.

Vreme narednih dana: Od ponedeljka postepeno hladnije sa povremenom kišom, a u utorak i sredinom sedmice je moguća susnežica i vlažan sneg i u nižim predelima ponegde.
 
 
CRNA GORA: U nedelju toplo uz pojačan jugo i obilnu kišu koja će padati i u planinama do 1700 mnv.. Maksimalna temperatura od 10°C do 17°C, na Žabljaku oko 6°C. CG naredni dani: U ponedeljak na Primorju prestanak kiše, na severu kiša, a iznad 1200 mnv sneg koji će se spuštati na niže visine. Na Jadranu prestaje jugo i počinje da duva bura u ponedeljak. 

 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. April 2019.

19 Apr 2019, 10:27

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka u centralnim, istočnim i južnim predelima. Na istoku i jugoistoku…

PROGNOZA za PETAK, 19. April 2019.

18 Apr 2019, 10:21

SRBIJA: U petak sunčano i malo toplije uz lokalni razvoj oblaka na zapadu, jugu i jugoistoku Srbije gde je moguća retka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.

17 Apr 2019, 10:25

SRBIJA: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Mala šansa…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaVUČIĆ NA SKUPU BUDUĆNOST SRBIJE

U Beogradu održan najveći skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije", na kom se narodu…

19 Apr 2019, 21:26

PolitikaKAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE U BEOGRADU

Danas je skup koji se organizuje u okviru kampanje Budućnost za Srbiju ispred Narodne skupštine…

19 Apr 2019, 14:52

DruštvoMIRA MARKOVIĆ KREMIRANA U MOSKVI

UDOVICA BIVŠEG PREDSEDNIKA SR JUGOSLAVIJE SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JEDNA OD OSNIVAČA…

19 Apr 2019, 14:44

Kursna lista