Prognoza za nedelju, 3. Decembar 2023.
   2 Dec 2023, 11:20    Požarevac    Sat Tv    Aleksa Ilić


Prognoza za nedelju, 3. Decembar 2023.

SRBIJA: U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom. Na severu Vojvodine prestanak padavina i postepeno razvedravanje koje se popodne širi na ostali deo Vojvodine i severne Srbije. Duvaće umeren severni i severozapadni vetar. Pritisak malo iznad normale i u daljem porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 2°C na severu do 9°C na jugu Srbije i u Negotinu, ali i tamo u padu popodne. Uveče susnežica i sneg, osim po Vojvodini gde se razvedrava. Temperatura u 22h od -2°C do 3°C.

Požarevac: U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom pre podne, a popodne suvo. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura oko 5°C, popodnevna 3°C, a minimalna 1°C na kraju dana. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h 1°C.

Niš: U nedelju zahlađenje sa kišom, a popodne i krajem dana susnežicom i snegom. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 7°C što je i maksimalna dnevna, a popodne oko 3°C. 

Užički region: U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom. Duvaće umeren severni vetar. Pritisak iznad normale i u daljem porastu. Jutarnja temperatura od 1°C do 3°C, maksimalna od 2°C do 4°C, a minimalna na kraju dana od -1°C do 0°C. Uveče suvo i hladno. Na Zlatiboru i Tari hladno sa snegom i ispod 0°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom ujutru, a zatim suvo uz postepeno razvedravanje na severu Vojvodine, a popodne i u ostalim krajevima. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale i u daljem porastu. Jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, maksimalna od 2°C do 4°C, a minimalna na kraju dana od -2°C do 0°C. Uveče suvo i hladno.

Novi Sad: U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom ujutru, a popodne suvo uz postepeno razvedravanje. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 3°C, popodnevna 2°C, a minimalna 0°C na kraju dana. Uveče suvo.

Subotica: U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom ujutru, a zatim suvo uz razvedravanje. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 2°C, popodnevna takođe 2°C, a minimalna -1°C na kraju dana. Uveče suvo i hladno.

Vreme narednih dana: U ponedeljak ujutru sneg u južnim predelima koji brzo prestaje, a zatim svugde suvo tokom dana. Na severu ujutru mraz, a tokom dana hladno i duži sunčani periodi, a u južnim predelima umerena oblačnost. Vetar slab severozapadni vetar, a popodne i krajem dana u skretanju na jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C na severu do 0°C u Negotinu i na jugu, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od -4°C do 0°C.
U utorak ujutru mraz, a tokom dana manji porast temperature uz naoblačenje. U sredu oblačno sa kišom, a na planinama sa snegom.

CRNA GORA: U nedelju zahlađenje sa snegom na severu Crne Gore, a na Primorju ujutru kiša koja prestaje uz sunčane periode tokom dana. Južni vetar će zameniti zapadni, a zatim severni do kraja dana. Maksimalna temperatura od 5°C do 16°C, na Žabljaku do -1°C. CG naredni dani: U ponedeljak sunčani periodi, a u utorak naoblačenje sa kišom. U sredu kiša, a na planinama sneg.Slične vesti

Prognoza za sredu, 28. Februar 2024.

27 Feb 2024, 11:56

SRBIJA: U sredu se zadržava toplo vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim…

Prognoza za utorak, 27. Februar 2024.

26 Feb 2024, 13:21

SRBIJA: U utorak i dalje vrlo toplo za ovo doba godine sa dužim sunčanim periodima uz umerenu…

Prognoza za nedelju, 25. Februar 2024.

24 Feb 2024, 10:21

SRBIJA: U nedelju vrlo toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

EkonomijaSrpska preduzeća sve više traže…

Prošle godine evropske berze struje su se stabilizovale i prosečna veleprodajna cena…

28 Feb 2024, 9:28

DruštvoSaobraćajna policija privremeno…

Saobraćajna policija u proteklih šest dana privremeno je oduzela osam vozila od počinilaca…

28 Feb 2024, 9:25

PolitikaDrecun: Zapad ne kritikuje Kurtijevu…

Prištinska strana faktički je bojkotovala razgovore u Briselu o suspenziji dinara na…

28 Feb 2024, 9:21

Kursna lista