PROGNOZA za NEDELJU, 2. Jun 2019.
   1 Jun 2019, 9:58    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 2. Jun 2019.

SRBIJA: U nedelju i dalje promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima i sa malo sunčanih intervala. Temperatura u manjem porastu u odnosu na subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 19°C u Užicu do 24°C na severu Vojvodine.

Požarevac: U nedelju promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima popodne i sa malo sunčanih intervala pre podne. Temperatura u manjem porastu u odnosu na subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 24°C.

Niš: U nedelju promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljaivnom. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 22°C.

Užički region: U nedelju promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura u manjem porastu u odnosu na subotu. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 19°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C.

VOJVODINA: U nedelju promenljivo oblačno vreme sa sunčanim periodima pre podne i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom popodne. Temperatura u manjem porastu u odnosu na subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 22°C do 24°C.

Novi Sad: U nedelju promenljivo vreme sa sunčanim periodima pre podne i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima popodne. Temperatura u manjem porastu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 23°C.

Subotica: U nedelju promenljivo vreme sa sunčanim periodima pre podne i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima popodne. Temperatura u manjem porastu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 24°C.

Vreme narednih dana: Početkom iduće sedmice manji porast temperature, ali i dalje nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Krajem iduće sedmice sve više sunčanih sati, sve manje kiše i sve toplije uz prvi nagoveštaj početka pravog leta.
 
CRNA GORA: U nedelju promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima na severu Crne Gore. Na Primorju manje kiše i sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 17°C do 23°C, na Žabljaku do 13°C. CG naredni dani: Početkom iduće sedmice bez bitnije promene: Promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Na Primorju manje kiše i više sunčanih sati.

 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

PROGNOZA za UTORAK, 17. Septembar 2019.

16 Sep 2019, 11:07

SRBIJA: U utorak jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplo za septembar. Samo na severu Srbije malo svežije u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 15. Septembar 2019.

14 Sep 2019, 11:21

SRBIJA: U nedelju tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOD NOVEMBRA VEĆE PLATE U JAVNOM…

Od 1. novembra povećavaju se zarade zaposlenima u javnom sektoru. Najveću povišicu…

17 Sep 2019, 15:05

DruštvoNACIONALNI DAN PEŠAČENJA OBELEŽEN…

U SUBOTU 14. SEPTEMBRA ODRŽANA JE U POŽAREVCU NACIONALNA AKCIJA DAN PEŠAČENJA –…

17 Sep 2019, 14:56

PolitikaSRBIJA DOBILA MESTO U BORDU DIREKTORA…

Novi direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hans Kluge, ponudio je Srbiji…

17 Sep 2019, 14:51

Kursna lista