PROGNOZA za NEDELJU, 2. Jun 2019.
   1 Jun 2019, 9:58    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 2. Jun 2019.

SRBIJA: U nedelju i dalje promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima i sa malo sunčanih intervala. Temperatura u manjem porastu u odnosu na subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 19°C u Užicu do 24°C na severu Vojvodine.

Požarevac: U nedelju promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima popodne i sa malo sunčanih intervala pre podne. Temperatura u manjem porastu u odnosu na subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 24°C.

Niš: U nedelju promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljaivnom. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 22°C.

Užički region: U nedelju promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura u manjem porastu u odnosu na subotu. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 19°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C.

VOJVODINA: U nedelju promenljivo oblačno vreme sa sunčanim periodima pre podne i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom popodne. Temperatura u manjem porastu u odnosu na subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 22°C do 24°C.

Novi Sad: U nedelju promenljivo vreme sa sunčanim periodima pre podne i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima popodne. Temperatura u manjem porastu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 23°C.

Subotica: U nedelju promenljivo vreme sa sunčanim periodima pre podne i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima popodne. Temperatura u manjem porastu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 24°C.

Vreme narednih dana: Početkom iduće sedmice manji porast temperature, ali i dalje nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Krajem iduće sedmice sve više sunčanih sati, sve manje kiše i sve toplije uz prvi nagoveštaj početka pravog leta.
 
CRNA GORA: U nedelju promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima na severu Crne Gore. Na Primorju manje kiše i sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 17°C do 23°C, na Žabljaku do 13°C. CG naredni dani: Početkom iduće sedmice bez bitnije promene: Promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Na Primorju manje kiše i više sunčanih sati.

 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 26. Jun 2019.

25 Jun 2019, 11:05

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Vetar slab severoistoćni ili promenljiv…

PROGNOZA za UTORAK, 25. Jun 2019.

24 Jun 2019, 11:28

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno i nestabilno sa pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vrlo rano…

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Jun 2019.

21 Jun 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportFK MLADI RADNIK OTVARA ŠKOLU ZA…

NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE KOJU JE ORGANIZOVAO FUDBALSKI KLUB MLADI RADNIK 1926 PREZENTOVANI…

25 Jun 2019, 19:59

DruštvoOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE DONIRALA…

Opština Veliko Gradište donirala je vatrogasno-spasilačkoj jedinici neophodnu vatrogasnu opremu…

25 Jun 2019, 16:42

KulturaKONCERTOM RADETA ŠERBDŽIJE OTVOREN…

U VIMINACIJUMU U LIMESU SINOĆ JE KONCERTOM RADETA ŠERBEDŽIJE OTVOREN DRUGI „VIMINACIUM…

25 Jun 2019, 15:20

Kursna lista