Prognoza za nedelju, 29. Januar 2023.
   28 Jan 2023, 9:35    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


Prognoza za nedelju, 29. Januar 2023.

SRBIJA: U nedelju oblačno i hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje, najpre na severu Srbije. Na severu Vojvodine dolazi do delimičnog razvedravanja. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 3°C, u Negotinu oko 5°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od -2°C do 1°C.

Požarevac: U nedelju oblačno sa slabim snegom ujutru koji prestaje u toku prepodneva. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 0°C.

Niš: U nedelju oblačno i hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 1°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 0°C.

Užički region: U nedelju oblačno i hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 0°C do 1°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše -3°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U nedelju oblačno i hladno sa slabim snegom na jugu Vojvodine koji postepeno prestaje. Na severu Vojvodine dolazi do delimičnog razvedravanja. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 1°C na jugu do 3°C na severu Vojvodine. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od -2°C do 0°C.

Novi Sad: U nedelju oblačno uz prestanak snega ujutru i suvo tokom dana uz delimično razvedravanje popodne. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -1°C.

Subotica: U nedelju suvo uz delimično razvedravanje i sunčane intervale. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -2°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i promenljivom oblačnošću tokom dana. Mogući su sunčani intervali, a dnevna temperatura u manjem porastu u odnosu na vikend. Vetar slab jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -7°C do -2°C, a maksimalna od 1°C do 5°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od -2°C do 1°C.  
U utorak naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu susnežicu i sneg. U sredu manji porast temperature, a u četvrtak novo naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. U petak i za naredni vikend hladnije sa snegom povremeno, prema današnjoj prognozi.

CRNA GORA: U nedelju na severu Crne Gore hladnije i oblačno sa slabim snegom povremeno, a na jugu sunčani intervali i bura na Primorju. Maksimalna temperatura od 0°C na severu do 13°C na Primorju, a na Žabljaku -3°C.
CG naredni dani: U ponedeljak suvo sa sunčanim periodima, a u utorak na severu prolazno naoblačenje sa susnežicom i snegom.Slične vesti

Prognoza za nedelju, 26. Mart 2023.

25 Mar 2023, 9:18

SRBIJA: U nedelju duži sunčani periodi i prijatno toplo tokom dana uz slab do umeren južni i…

PROGNOZA ZA SUBOTU, 25. Mart 2023.

24 Mar 2023, 11:30

SRBIJA: U subotu naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu većini krajeva uz pad dnevne…

PROGNOZA ZA PETAK, 24. Mart 2023.

23 Mar 2023, 12:05

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine, u mnogim mestima do 25°C, a ponegde…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaPozorišna predstava pozorišta…

Velika scena Centra za kulturu ,,Dragan Kecman’’ u Kučevu bila je prepuna ljubitelja…

25 Mar 2023, 21:40

DruštvoDirektorka RFZO sa direktorima…

Prof. dr Sanja Radojević Škodrić direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguraanje…

25 Mar 2023, 14:07

DruštvoPetrovački parlament u utorak…

Pred odbornicima Skupštine opštine Petrovac na Mlavi  u utorak novi rebalans…

25 Mar 2023, 10:36

Kursna lista