PROGNOZA za NEDELJU, 28. Jun 2020.
   27 Jun 2020, 13:00    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 28. Jun 2020.

SRBIJA: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo sa dnevnim razvojem oblaka i retkom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na jugozapadu Srbije u planinskim predelima. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 21°C, a maksimalna od 31°C do 34°C. Uveče suvo, a samo na krajnjem jugozapadu uz moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova.

Beograd: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 33°C.

Niš: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo sa dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 33°C.

Užički region: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo sa dnevnim razvojem oblaka i retkom mogućom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom popodne. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 32°C do 34°C. Uveče suvo, na Zlatiboru i Tari do 27°C.

VOJVODINA: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 31°C do 33°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 33°C.

Subotica: U subotu pretežno sunčano i vrlo toplo sa malo oblaka popodne. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 32°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak takođe vrlo toplo, aIi krajem dana na severu Srbije naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koji se u toku noći ka utorku šire od Vojvodine ka centralnim predelima Srbije. U  utorak nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura uz duže sunčane periode. Od srede do petka ponovo sunčano i vrlo toplo uz maksimalnu temperaturu od 31°C do 35°C. U toku popodneva je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na jugozapadu Srbije i u planinskim predelima.
 
CRNA GORA: U nedelju sunčano i vrućina. Na severu Crne Gore dnevni razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima popodne. Maksimalna temperatura od 30°C do 35°C, na Žabljaku do 24°C.

CG naredni dani: Veći deo naredne sedmice sunčano uz vrućinu sa temperaturama do 36°C  u dolini Zete i Morače. Na severu Crne Gore dnevni razvoj oblaka može uzrokovati ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom.
 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar 2020.

20 Oct 2020, 12:30

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Oktobar 2020.

19 Oct 2020, 12:43

SRBIJA: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla, posebno po kotlinama i dolinama reka. U toku…

PROGNOZA za NEDELJU, 18. Oktobar 2020.

17 Oct 2020, 10:39

SRBIJA: U nedelju prohladno uz postepeno razvedravanje i sunčane periode tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaGolubac dobija Kulturni centar…

U Golupcu su u toku radovi na rekonstrukciji postojeće zgrade u kojoj će biti smeštena…

20 Oct 2020, 15:04

DruštvoPutovanje u srednji vek sa Ramske…

Da li ste se ikada zapitali kako bi bilo vratiti se u srednji vek, kako su ljudi bili obučeni,…

20 Oct 2020, 13:59

Vremenska prognozaPROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar…

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka…

20 Oct 2020, 12:30

Kursna lista