PROGNOZA za NEDELJU, 28. April 2019.
   26 Apr 2019, 13:04    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 28. April 2019.

SRBIJA: U nedelju promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz povremenu kišu i lokalne pljuskove. Veća šansa za kišu je na severoistoku i istoku Srbije. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 16°C u Vršcu i Velikom Gradištu do 21°C na jugu Srbije.

Požarevac: U nedelju promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz povremenu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 17°C.

Niš: U nedelju promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz povremenu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna oko 20°C.

Užički region: U nedelju promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz povremenu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura od 7°C do 9°C, maksimalna od 18°C do 20°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.

VOJVODINA: U nedelju promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz povremenu kišu i lokalne pljuskove. Veća šansa za kišu je na istoku i jugoistoku Vojvodine. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura od 8°C do 10°C, maksimalna od 16°C u Vršcu do 19°C na severozapadu i zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U nedelju promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz povremenu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 19°C.

Subotica: U nedelju promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz povremenu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 19°C.

Vreme narednih dana: Prva tri dana iduće sedmice promenljivo oblačno i sveže sa čestom kišom i pljuskovima uz malo sunčanih perioda.
 
CRNA GORA: U nedelju promenljivo oblačno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima na severu Crne Gore, a na Primorju sunčani periodi. Maksimalna temperatura od 16°C do 22°C, na Žabljaku 12°C. CG naredni dani: Prva tri dana naredne sedmice svežije i promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i kišnih intervala i sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima.



Slične vesti

Prognoza za utorak, 19. mart 2024.

18 Mar 2024, 11:37

SRBIJA: U utorak zahlađenje. Ujutru oblačno sa kišom u zapadnim, centralnim i južnim predelima,…

Prognoza za nedelju, 17. Mart 2024.

16 Mar 2024, 9:37

SRBIJA: U noći ka nedelji kiša zahvata većinu krajeva. U nedelju se kišna zona premešta ka jugu…

Prognoza za subotu, 16. mart 2024.

15 Mar 2024, 11:57

SRBIJA: U subotu pre podne dolazi do naoblačenja sa kišom na severozapadu i zapadu Srbije. U…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDva nova leka za multipla sklerozu…

Na novoj listi lekova koji se izdaju o trošku države i koju je nedavno usvojila Vlada…

18 Mar 2024, 12:31

EkonomijaPolaganje kamena temeljca nove…

Za izgradnju nove fabrike japanske kompanije JFE "Šoji Srbija" vrednosti…

18 Mar 2024, 12:29

DruštvoPrevencija i rana dijagnostika…

Mart je mesec posvećen borbi protiv maligniteta. Rak pluća, rak dojke i rak debelog creva…

18 Mar 2024, 12:03

Kursna lista