PROGNOZA ZA NEDELJU, 27. Novembar 2022.
   26 Nov 2022, 11:09    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA NEDELJU, 27. Novembar 2022.

SRBIJA: U nedelju oblačno i malo hladnije sa slabom kišom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Samo će na severu Srbije i u Timočkoj Krajini biti pretežno suvo. U nižim predelima zapadne i centralne Srbije ponegde može biti susnežice, dok na sveru Vojvodine dolazi do delimičnog razvedravanja. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 3°C do 7°C. Uveče slaba kiša i susnežica u centralnim i južnim krajevima.. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C.
Požarevac: U nedelju oblačno, sa manjom šansom za poneku kap kiše, a na vrhu Avale sa moguće malo susnežice. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 5°C.
Niš: U nedelju oblačno i hladnije sa slabom kišom povremeno, a moguća je i susnežica krajem dana. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 6°C. Uveče kiša i moguća susnežica.
Užički region: U nedelju oblačno i malo hladnije sa slabom kišom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. U nižim predelima može biti susnežice. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 4°C do 6°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše do 1°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U noći subota na nedelju i u nedelju ujutru je moguća slaba kiša, na vrhu Fruške Gore susnežica. U nedelju oblačno i uglavnom suvo, a na severu Vojvodine sledi delimično razvedravanje sredinom dana. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 4°C.
Novi Sad: U noći između subote i nedelje je moguća slaba kiša, a na vrhu Fruške Gore susnežica.  U nedelju oblačno, ali suvo. Vetar slab severni. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h oko 3°C.
Subotica: U nedelju pre podne oblačno sa sumaglicom, a sredinom dana delimično razvedravanje. Vetar slab severni. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h oko 2°C.
Vreme narednih dana: U ponedeljak padavine odlaze ka jugoistoku i postepeno prestaju na jugu Srbije. U ostalim krajevima suvo. Vetar slab istočni i severoistočni, a u pomoravlju i podunavlju počinje da duva umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 3°C do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 5°C.
U utorak i sredu suvo uz umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju.
CRNA GORA: U nedelju oblačno sa kišom na jugu, a susnežica na severu i sneg u planinama iznad 900 mnv. Maksimalna temperatura od 4°C do 12°C, na Žabljaku oko 0°C.
CG naredni dani: U ponedeljak i utorak sunčano na jugu, a na severu Crne Gore sa slabim mrazem ujutru i maglom, a tokom dana promenljivo oblačno.Slične vesti

PROGNOZA ZA NEDELJU, 5. Februar 2023.

4 Feb 2023, 11:26

SRBIJA: U nedelju znatno hladnije sa jutarnjim mrazem. Na severu Srbije i u Timočkoj Krajini…

PROGNOZA ZA SUBOTU, 4. Februar 2023.

3 Feb 2023, 11:39

SRBIJA: U subotu stiže zahlađenje sa severa sa kišom koja prelazi u sneg popodne i krajem dana.…

PROGNOZA ZA PETAK, 3. Februar 2023.

2 Feb 2023, 12:49

SRBIJA: U petak promenljiva oblačnost sa povremenom kišom ali i sunčanim intervalima tokom dana.…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaU Biblioteci u Golupcu odrzano…

U  organizaciji Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’ u Golupcu…

4 Feb 2023, 13:09

DruštvoPrijava za zakup javne površine…

Obaveštavaju se sve zainteresovane stranke za zauzeće javne površine tokom osmomartovskih…

4 Feb 2023, 12:43

DruštvoStanovnik Srbije u proseku provede…

Podaci iz Istraživanja o korišćenju vremena pokazuju da žene u Republici Srbiji, u…

4 Feb 2023, 12:32

Kursna lista