PROGNOZA za NEDELJU, 25. Jun 2017.
   24 Jun 2017, 10:58    Požarevac    Sat tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za NEDELJU, 25. Jun 2017.

SRBIJA: U nedelju vrućina, ali nestabilno, pa će popodne i krajem dana biti uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom, najpre na severozapadu Vojvodine, a do kraja dana i u ostalim predelima. Lokalno su moguće i nepogode praćene gradom i olujnim vetrom. Vetar slab jugoistočni i južnim, a popodne i krajem dana na severu u skretanju na zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna dnevna 32°C u Somboru do 37°C u centralnoj i južnoj Srbiji.

Požarevac: U nedelju sunčano i vrućina, a kasnije popodne i krajem dana jači razvoj oblaka i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni, a popodne i krajem dana u skretanju na zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna dnevna do 36°C.

Niš: U nedelju sunčano i vrućina, a krajem dana jači razvoj oblaka i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni i južnim, uveče u skretanju na severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna dnevna do 36°C.

Užički region: U nedelju vrućina, ali nestabilno, pa će popodne i krajem dana biti uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Lokalno su moguće i nepogode praćene gradom i olujnim vetrom. Vetar slab jugoistočni i istočni, a popodne i krajem dana na severu u skretanju na zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna dnevna 34°C do 36°C, na Zlatiboru i Tari oko 28°C.

VOJVODINA: U nedelju vrućina, ali nestabilno, pa će popodne i krajem dana biti uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom u većini predela, a najpre na severozapadu Vojvodine. Lokalno su moguće i nepogode praćene gradom i olujnim vetrom. Vetar slab jugoistočni i južni, a popodne i krajem dana na severu u skretanju na zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna dnevna 32°C u Somboru do 36°C u Banatu.

Novi Sad: U nedelju sunčano i vrućina, a popodne i krajem dana jači razvoj oblaka i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni, a popodne u skretanju na zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna dnevna do 35°C.

Subotica: U nedelju i vrućina i sunčano pre podne, a popodne jači razvoj oblaka i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab južni, a popodne u skretanju na severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna dnevna oko 33°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U ponedeljak malo niža i prijatnija temperatura uz povolje uslove za lokalne pljuskove u centralnim i južnim predelima. Od utorka ponovo vrućina i temperature ponegde i preko 35°C u sredu i četvrtak. Sredinom sedmice su mogući lokalni pljuskovi.
 
CRNA GORA: U nedelju sunčano i vruće, a popodne i krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi sa grmljavinom na severu Crne Gore. Maksimalna dnevna temperatura od 28°C do 37°C, na Žabljaku do 26°C. CG naredni dani: U ponedeljak sunčano i vrlo toplo uz kratkotrajne lokalne pljuskove na severu Crne Gore u popodnevnim satima. Temperatura malo niža nego u nedelju. U utorak i sredu sunčano i vrućina. Između srede i četvrtka i u drugoj polovini sedmice su mogući lokalni pljuskovi.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 21. Septembar 2019.

20 Sep 2019, 10:33

SRBIJA: U subotu posle vrlo svežeg jutra tokom dana sunčano i suvo uz manji porast dnevnih temperatura. Vetar slab jugoistočni…

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportRADOVI NA IZGRADNJI SPORTSKIH…

U Golupcu se, uz podršku Evropske unije preko razvojnog programa EU PRO, radi na dodatnom…

22 Sep 2019, 11:38

KulturaU VELIKOM GRADIŠTU POČINJE PETI…

Peti po redu ŠIK - Festival amaterskih pozorišta „Štap i kanap“,…

22 Sep 2019, 10:36

PolitikaDAČIĆ NA GENERALNOJ SKUPŠTINI…

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u Njujorku…

21 Sep 2019, 14:54

Kursna lista