PROGNOZA za NEDELJU, 24. Maj 2020.
   23 May 2020, 10:21    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za NEDELJU, 24. Maj 2020.

SRBIJA: U nedelju svežije nego u subotu uz naoblačenje sa kišom. Oblaci zahvataju ujutru Vojvodinu i kišna zona se tokom dana brzo premešta od severa ka jugu Srbije. Vetar ujutru slab, a popodne umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 13°C, a maksimalna od 16°C na zapadu Srbije do 20°C na severu.
Požarevac: U nedelju svežije uz naoblačenje sa kišom u toku prepodneva. Popodne padavine prestaju uz delimično razilaženje oblaka. Vetar ujutru slab, a popodne umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 19°C.
Niš: U nedelju svežije uz naoblačenje sa kišom sredinom dana. Vetar ujutru slab, a popodne umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 17°C.
Užički region: U nedelju svežije nego u subotu uz naoblačenje sa kišom u toku prepodneva. Kiša će prestati kasnije popodne. Vetar ujutru slab, a popodne umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 17°C do 18°C, na Zlatiboru i Tari do 12°C.
VOJVODINA: U nedelju svežije nego u subotu uz naoblačenje sa kišom ujutru. Kišna zona se brzo premešta od severozapada ka jugu. Popodne padavine prestaju uz delimično razilaženje oblaka. Vetar ujutru slab, a zatim umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 13°C, a maksimalna od 18°C na jugu do 20°C na severu Vojvodine gde će popodne biti dužih sunčanih perioda.
Novi Sad: U nedelju svežije uz naoblačenje sa kišom pre podne. Popodne padavine prestaju uz delimično razilaženje oblaka i sunčane periode. Vetar ujutru slab, a zatim umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 19°C
.
Subotica: U nedelju svežije uz naoblačenje sa kišom pre podne. Popodne padavine prestaju uz delimično razilaženje oblaka i sunčane periode. Vetar ujutru slab, a zatim umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 19°C.
 
Vreme narednih dana: U ponedeljak, utorak i sredu svežije od proseka za drugu polovinu maja i nestabilno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz čestu pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova. U četvrtak na severu sunčano, a na jugu Srbije je moguća pojava lokalnih pljuskova. Temperatura u manjem porastu u petak i za naredni vikend uz više sunčanih sati, ali ni tada nije isključena mogućnost kratkotrajne kiše u toku dana.
 
CRNA GORA: U nedelju na severu Crne Gore naoblačenje sa kišom povremeno. Maksimalna temperatura od 16°C do 24°C, na Žabljaku do 10°C.
CG naredni dani: U ponedeljak, utorak, sredu i četvrtak na Primorju duži sunčani periodi, a na severu Crne Gore nestabilno sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 28. Maj 2020.

27 May 2020, 11:53

SRBIJA: U četvrtak promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova.…

PROGNOZA za SREDU, 27. Maj 2020.

26 May 2020, 13:08

SRBIJA: U sredu manji porast temperature u odnosu na utorak, ali i dalje svežije od proseka za drugu polovinu maja. Biće…

PROGNOZA za UTORAK, 26. Maj 2020.

25 May 2020, 11:38

SRBIJA: U utorak hladnije i pretežno oblačno sa čestom i lokalno obilnom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoMUP RASPISAO KONKURS ZA UPIS NOVIH…

MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA RASPISALO JE KONKURS ZA UPIS 1.060 POLAZNIKA U CENTAR…

27 May 2020, 12:05

Vremenska prognozaPROGNOZA za ČETVRTAK, 28. Maj…

SRBIJA: U četvrtak promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz pojavu kratkotrajne…

27 May 2020, 11:53

DruštvoČUDOTVORNA ČUVARKUĆA! Ova biljka…

Poboljšava i imuni sistem. Mnogi od vas imaju čuvarkuću u svom domu, a ne znaju…

27 May 2020, 10:19

Kursna lista