PROGNOZA za NEDELJU, 24. Decembar 2017.
   23 Dec 2017, 10:19    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 24. Decembar 2017.

SRBIJA: U nedelju promenljivo oblačno uz porast temperature. Pre podne je moguća kratkotrajna kiša i susnežica u centralnim i severoistočnim predelima, a popodne suvo uz postepeno razilaženje oblaka na zapadu i severu Srbije gde će biti sunčanih perioda. Vetar slab zapadni, na severu Vojvodine umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C na jugu do 3°C na severu, a maksimalna dnevna od 4°C u Dimitrovgradu do 13°C u Loznici jer nam otopljenje dolazi sa zapada. 

Požarevac U nedelju promenljivo oblačno uz porast temperature i postepeno razilaženje oblaka popodne. Pre podne je moguća kratkotrajna susnežica i kiša, a zatim suvo ostali deo dana. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna dnevna oko 8°C.

Niš: U nedelju  oblačno uz moguću kratkotrajnu susnežicu i kišu. Ipak, veći deo dana suvo. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna dnevna oko 6°C.

Užički region: U nedelju promenljivo oblačno uz porast temperature. Biće i sunčanih intervala. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna dnevna od 8°C do 10°C, na Zlatiboru i Tari do 5°C.

VOJVODINA: U nedelju promenljivo oblačno uz porast temperature. Pre podne je moguća kratkotrajna kiša i susnežica u jugoistočnom Banatu, a popodne svugde suvo uz razilaženje oblaka, najpre na zapadu i severu Vojvodine gde će biti dužih sunčanih perioda. Vetar slab zapadni, na severu Vojvodine umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna dnevna od 8°C u Vršcu do 12°C u Somboru jer otopljenje dolazi sa zapada i severozapada.

Novi Sad: U nedelju promenljivo oblačno uz porast temperature i postepeno razilaženje oblaka. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna dnevna oko 11°C.

Subotica: U nedelju promenljivo oblačno uz porast temperature i postepeno razilaženje oblaka. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna dnevna oko 10°C.

OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: Od ponedeljka još toplije sa više sunčanih sati, ali ujutru uz moguću maglu u ponedeljak i utorak. Po kotlinama i dolinama relka se magla može ponegde duže zadržati uz hladnije vreme u tim oblastima. U sredu toplo za ovo doba godine uz umeren južni i jugoistočni vetar i naoblačenje sa kišom popodne i uveče. U drugoj polovini sedmice nešto svežije, ali i dalje iznad proseka za decembar.

CRNA GORA: U nedelju sunčano i toplije. Postepeno se razvedrava i na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 8°C do 16°C, na Žabljaku do 4°C. CG naredni dani: U ponedeljak i utorak sunčano i još toplije. U sredu naoblačenje sa kišom na jugu Crne Gore.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista