Prognoza za nedelju, 24. April 2022.
   23 Apr 2022, 9:53    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


Prognoza za nedelju, 24. April 2022.

SRBIJA: U nedelju vrlo toplo sa sunčanim periodima i maksimalnom temperaturom iznad 25°C u mnogim krajevima. Popodne se očekuje razvoj oblaka i postoji šansa za pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom, pre svega na severu Srbije, a zatim i u centralnim predelima krajem dana. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 13°C, a maksimalna dnevna od 25°C na severu Vojvodine  do 29°C ponegde u centralnim i južnim predelima Srbije. Uveče su mogući lokalni pljuskovi u severnim i centralnim predelima. Temperatura u 22h od 12°C do 17°C.

Požarevac: U nedelju vrlo toplo sa sunčanim periodima. Popodne se očekuje razvoj oblaka i krajem dana je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna dnevna do 28°C. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h oko 15°C.

Niš: U nedelju vrlo toplo sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab do umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna dnevna do 28°C. Uveče suvo.

Užički region: U nedelju vrlo toplo sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab do umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna dnevna od 26°C do 28°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i najviše oko 22°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U nedelju vrlo toplo sa sunčanim periodima. Popodne se očekuje naoblačenje koje dolazi najpre na sever i zapad Vojvodine uz pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 25°C na severu Vojvodine  do 27°C na jugu. Uveče je moguća kiša koja odlazi na istok. Temperatura u 22h od 12°C do 15°C.

Novi Sad: U nedelju vrlo toplo sa sunčanim periodima uz naoblačenje popodne kada je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna 27°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 15°C.

Subotica: U nedelju toplo sa sunčanim intervalima uz naoblačenje popodne sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 14°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak 3°C do 5°C niža temperatura nego u nedelju, ali i dalje prijatno toplo sa sunčanim periodima i dnevni razvojem oblaka. Popodne je moguća pojava kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova, sa većom šansom u zapadnoj i centralnoj Srbiji. Vetar slab do uemren zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 22°C na severu Vojvodine do 26°C na jugu Srbije.
Tokom većeg iduće sedmice umereno toplo vreme uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa mogućom kratkotrajnom kišom popodne ili ređim lokalnim pljuskovima.

CRNA GORA: U nedelju toplije sa dužim sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 20°C do 25°C.

CG naredni dani: U ponedeljak sunčano i toplo sa dnevnim razvojem oblaka na severu Crne Gore gde je moguća retka pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova na severu Crne Gore. Slično vreme tokom većeg dela naredne  sedmice, toplo sa dužim sunčanim periodima i retkom kišom



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista