PROGNOZA za NEDELJU, 22. Novembar 2020.
   21 Nov 2020, 11:17    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za NEDELJU, 22. Novembar 2020.

SRBIJA: U nedelju ujutru mraz i ponegde magla. Tokom dana suvo i promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima uz manji porast temperature u odnosu na subotu. Vetar slab istočni i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C do 0°C, a maksimalna od 4°C do 8°C.
Požarevac: U nedelju ujutru slab mraz. Tokom dana suvo sa sunčanim intervalima uz malo oblaka. Vetar slab jugoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 6°C.
Niš: U nedelju ujutru slab mraz. Tokom dana suvo sa sunčanim intervalima uz malo oblaka. Vetar slab severoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 6°C.
Užički region: U nedelju ujutru mraz i ponegde magla. Tokom dana suvo i promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 4°C do 6°C, na Zlatiboru i Tari do 4°C.
VOJVODINA: U nedelju ujutru mraz i ponegde magla. Tokom dana suvo i promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima uz manji porast temperature u odnosu na subotu. Vetar slab istočni i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 6°C do 8°C.
Novi Sad: U nedelju ujutru slab mraz. Tokom dana suvo sa sunčanim intervalima uz malo oblaka. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 6°C.
Subotica: U nedelju ujutru slab mraz. Tokom dana suvo sa sunčanim intervalima uz malo oblaka. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna do 6°C.
Vreme narednih dana: U ponedeljak suvo uz slab mraz i maglu ujutru, a tokom dana toplije nego u nedelju. Međutim, biće oblasti gde se magla ili niska oblačnost sa sumaglicom može duže zadržati uz hladnije vreme. Veći deo iduće sedmice se očekuje suvo vreme sa čestom jutarnjom maglom i manjim porastom temperature, osim u predelima gde se magla duže zadrži.
 
CRNA GORA: U nedelju sunčano uz porast temperature, ali u unutrašnjosti mraz i magla po kotlinama i dolinama reka. Maksimalna temperatura od 6°C do 16°C na Primorju, na Žabljaku oko 2°C.
CG naredni dani: U ponedeljak sunčano uz porast temperature, ali u unutrašnjosti mraz i magla po kotlinama i dolinama reka koja se može zadržati duže u ponedeljak uz hladnije vreme u tim oblastima. Veći deo iduće sedmice biće suvo vreme.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 28. Novembar 2020.

27 Nov 2020, 11:19

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz, osim na severu Srbije. Po kotlinama i u severnim predelima Srbije pretežno oblačno sa…

PROGNOZA za PETAK, 27. Novembar 2020.

26 Nov 2020, 13:27

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz i magla koja će se zadržati veći deo dana na severu Srbije i po kotlinama i dolinama reka.…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 26. Novembar 2020.

25 Nov 2020, 12:25

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz i magla koja će se zadržati veći deo dana na severu Srbije i po kotlinama i dolinama…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDezinfekcija javnih površina I…

Dobrovoljno vatrogasno društvo Golubac u skladu sa propisanim merama Vlade Republike…

27 Nov 2020, 14:06

ZdravljeZZJZ Požarevac: 137 novoobolelih

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac do 13 časova još 137 slučajeva…

27 Nov 2020, 12:50

SportDve zlatne kacige za mladog Požarevljanina

Mladi Požarevljuanim Uroš Stevanović, šest godina šampion u kartingu,…

27 Nov 2020, 12:49

Kursna lista