PROGNOZA za NEDELJU, 22. Mart 2020.
   21 Mar 2020, 12:26    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 22. Mart 2020.

SRBIJA: U nedelju dolazi do jačeg zahlađenja i naoblačenja sa prolaznom kišom, a na planinama sa snegom. Krajem dana je moguća susnežica ponegde i u nižim predelima. Padavinska zona se prostire od severa ka jugu Srbije uz pad temperature u toku dana u svim krajevima, pa će popodne i uveče biti hladnije nego ujutru. Vetar umeren do pojačan severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, popodnevna od 5°C na severu Vojvodine do 11°C na krajnjem jugu Srbije, a minimalna temperatura na kraju dana 2°C do 6°C i u daljem padu tokom noći ka ponedeljku.

Požarevac: U nedelju zahlađenje sa malo kratkotrajne kiše. Veći deo dana biće suvo, a uveče može biti susnežice.  Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 7°C i biće to maksimalna dnevna, a minimalna temperatura uveče oko 3°C i u daljem padu tokom noći.

Niš: U nedelju zahlađenje i naoblačenje sa kišom povremeno. Vetar umeren do pojačan severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 5°C, maksimalna pre podne do 10°C i u padu popodne, a minimalna temperatura uveče oko 4°C i u daljem padu tokom noći.

Užički region: U nedelju jako zahlađenje i naoblačenje sa prolaznom kišom, a na planinama sa snegom. Krajem dana je moguća susnežica ponegde i u nižim predelima. Vetar umeren do pojačan severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 6°C do 8°C, što će biti i maksimalna dnevna, a minimalna temperatura na kraju dana 2°C do 4°C i u daljem padu tokom noći ka ponedeljku. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i padom temperature na ispod 0°C popodne.

VOJVODINA: U nedelju dolazi do jačeg zahlađenja i naoblačenja sa prolaznom kišom. Kišna zona se prostire od severa ka jugu uz pad temperature u toku dana, pa će popodne i uveče biti hladnije nego ujutru. Vetar umeren do pojačan severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 5°C do 9°C, što će biti i maksimalna dnevna, a minimalna temperatura na kraju dana 2°C do 3°C i u daljem naglom padu tokom noći ka ponedeljku.

Novi Sad: U nedelju zahlađenje sa malo kratkotrajne kiše ujutru. Ostali deo dana biće suvo.  Vetar umeren do pojačan severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 6°C i biće to maksimalna dnevna, a minimalna temperatura uveče oko 2°C i u daljem padu tokom noći.

Subotica: U nedelju zahlađenje sa malo kratkotrajne kiše ujutru, a zatim suvo i vetrovito.  Vetar umeren do pojačan severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 5°C i biće to maksimalna dnevna, a minimalna temperatura uveče oko 2°C i u daljem padu tokom noći.  

Vreme narednih dana: U ponedeljak i utorak vrlo hladno i promenljivo oblačno sa mogućom pojavom susnežice i snega i u nižim predelima. Od srede temperatura u postepenom porastu, a sneg će zameniti povremena kiša.
 
CRNA GORA: Od nedelje sve hladnije. Na severu naoblačenje sa kišom, a na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 4°C do 19°C, na Žabljaku do -1°C sa snegom i sve hladnije popodne i uveče.
CG naredni dani: U ponedeljak i utorak znatno hladnije sa snegom na severu Crne Gore, a na Primorju olujna bura i suvo.
 
 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 5. April 2020.

4 Apr 2020, 10:26

SRBIJA: U nedelju duži sunčani periodi, osim na krajnjem jugu Srbije gde će uz više oblaka biti malo kiše. Duvaće umeren,…

PROGNOZA za SUBOTU, 4. April 2020.

3 Apr 2020, 12:10

SRBIJA: U subotu sunčano u većini predela, osim na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde će biti oblačno uz malo kiše. Vetar…

PROGNOZA za PETAK, 3. April 2020.

2 Apr 2020, 14:29

SRBIJA: U petak ujutru se očekuje slab mraz u većini krajeva. U toku dana sunčano uz dalji porast temperature, a samo na…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOpština Veliko Gradište podeliće…

Da se u opštini Veliko Gradište, u ovim teškim danima, brine o sugrađanima pokazuje i nabavka…

4 Apr 2020, 18:42

DruštvoSELEKTOR GLUMAČKIH SVEČANOSTI:…

IZ CENTRA ZA KULTURU POŽAREVAC STIGLO JE SAOPŠTENJE  MILIVOJA MLAĐENOVIĆA SELEKTORA…

4 Apr 2020, 11:26

DruštvoSTARIJI SUGRAĐANI OBAVILI KUPOVINU…

Peta nedelja epidemije koronavirusa u Srbiji počela je najtežim danom, posle kojeg…

4 Apr 2020, 11:07

Kursna lista