PROGNOZA ZA NEDELJU, 22. Januar 2023.
   21 Jan 2023, 12:00    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA NEDELJU, 22. Januar 2023.

SRBIJA: U nedelju manji porast temperature na severu i zapadu Srbije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Na jugu i jugoistoku će biti toplije od proseka. Postoji manja šansa za pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 3°C na severu i zapadu do 10°C na jugu i jugoistoku Srbije. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 0°C do 4°C.
Požarevac: U nedelju manji porast temperature uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima tokom dana. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna  temperatura 1°C, a maksimalna oko 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 4°C.
Niš: U nedelju toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna  temperatura 1°C, a maksimalna 9°C.
Užički region: U nedelju manji porast temperature uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Ujutru može biti magle, a tokom dana niske oblačnosti. Vetar slab severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno i najviše oko 1°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U nedelju manji porast temperature uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Više sunčanih sati biće u Banatu, a malo na zapadu Vojvodine gde postoji manja šansa za pojavu kratkotrajne kiše i susnežice. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 3°C na severu Vojvodine do 7°C na jugoistoku Banata. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 0°C do 4°C.
Novi Sad: U nedelju manji porast temperature i pretežno oblačno sa moguće malo kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna  temperatura 0°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 2°C.
Subotica: U nedelju manji porast temperature i pretežno oblačno. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna  temperatura 0°C, a maksimalna oko 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C.
Vreme narednih dana: U ponedeljak temperatura dalje raste uz oblačno vreme i pojačan istočni i jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. Tokom dana je moguća kiša u većini krajeva. U ostalim krajevima vetar umeren istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 11°C. Uveče kiša uz temperaturu u 22h od 3°C do 6°C.  
U utorak i sredu promenljivo oblačno i veći deo dana suvo uz dnevnu temperaturu oko 5°C.
CRNA GORA: U nedelju temperatura malo raste pa će biti kiše i susnežice povremeno uz pretežno oblačno vreme, a samo na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 2°C na severu do 13°C na Primorju, a na Žabljaku 0°C uz sneg.
CG naredni dani: U ponedeljak oblačno sa obilnom kišom na jugu, a na planinama sa snegom. U utorak padavine prestaju, a u sredu suvo. U četvrtak je ponovo moguća kiša na jugu.Slične vesti

PROGNOZA ZA NEDELJU, 5. Februar 2023.

4 Feb 2023, 11:26

SRBIJA: U nedelju znatno hladnije sa jutarnjim mrazem. Na severu Srbije i u Timočkoj Krajini…

PROGNOZA ZA SUBOTU, 4. Februar 2023.

3 Feb 2023, 11:39

SRBIJA: U subotu stiže zahlađenje sa severa sa kišom koja prelazi u sneg popodne i krajem dana.…

PROGNOZA ZA PETAK, 3. Februar 2023.

2 Feb 2023, 12:49

SRBIJA: U petak promenljiva oblačnost sa povremenom kišom ali i sunčanim intervalima tokom dana.…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaU Biblioteci u Golupcu odrzano…

U  organizaciji Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’ u Golupcu…

4 Feb 2023, 13:09

DruštvoPrijava za zakup javne površine…

Obaveštavaju se sve zainteresovane stranke za zauzeće javne površine tokom osmomartovskih…

4 Feb 2023, 12:43

DruštvoStanovnik Srbije u proseku provede…

Podaci iz Istraživanja o korišćenju vremena pokazuju da žene u Republici Srbiji, u…

4 Feb 2023, 12:32

Kursna lista