PROGNOZA ZA NEDELJU, 22. Januar 2023.
   21 Jan 2023, 12:00    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA NEDELJU, 22. Januar 2023.

SRBIJA: U nedelju manji porast temperature na severu i zapadu Srbije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Na jugu i jugoistoku će biti toplije od proseka. Postoji manja šansa za pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 3°C na severu i zapadu do 10°C na jugu i jugoistoku Srbije. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 0°C do 4°C.
Požarevac: U nedelju manji porast temperature uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima tokom dana. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna  temperatura 1°C, a maksimalna oko 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 4°C.
Niš: U nedelju toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna  temperatura 1°C, a maksimalna 9°C.
Užički region: U nedelju manji porast temperature uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Ujutru može biti magle, a tokom dana niske oblačnosti. Vetar slab severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno i najviše oko 1°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U nedelju manji porast temperature uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Više sunčanih sati biće u Banatu, a malo na zapadu Vojvodine gde postoji manja šansa za pojavu kratkotrajne kiše i susnežice. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 3°C na severu Vojvodine do 7°C na jugoistoku Banata. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 0°C do 4°C.
Novi Sad: U nedelju manji porast temperature i pretežno oblačno sa moguće malo kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna  temperatura 0°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 2°C.
Subotica: U nedelju manji porast temperature i pretežno oblačno. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna  temperatura 0°C, a maksimalna oko 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C.
Vreme narednih dana: U ponedeljak temperatura dalje raste uz oblačno vreme i pojačan istočni i jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. Tokom dana je moguća kiša u većini krajeva. U ostalim krajevima vetar umeren istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 11°C. Uveče kiša uz temperaturu u 22h od 3°C do 6°C.  
U utorak i sredu promenljivo oblačno i veći deo dana suvo uz dnevnu temperaturu oko 5°C.
CRNA GORA: U nedelju temperatura malo raste pa će biti kiše i susnežice povremeno uz pretežno oblačno vreme, a samo na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 2°C na severu do 13°C na Primorju, a na Žabljaku 0°C uz sneg.
CG naredni dani: U ponedeljak oblačno sa obilnom kišom na jugu, a na planinama sa snegom. U utorak padavine prestaju, a u sredu suvo. U četvrtak je ponovo moguća kiša na jugu.Slične vesti

Prognoza za sredu, 28. Februar 2024.

27 Feb 2024, 11:56

SRBIJA: U sredu se zadržava toplo vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim…

Prognoza za utorak, 27. Februar 2024.

26 Feb 2024, 13:21

SRBIJA: U utorak i dalje vrlo toplo za ovo doba godine sa dužim sunčanim periodima uz umerenu…

Prognoza za nedelju, 25. Februar 2024.

24 Feb 2024, 10:21

SRBIJA: U nedelju vrlo toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoBole stigao u Poljoprivrednu školu

Pred Miće lipicanera, i Gavrila ponija, stigao još jedan stanovnik na akeonmiju Poljoprivredne…

27 Feb 2024, 13:28

DruštvoVrnjačka Banja na 45. Međunarodnom…

Vrnjačka banja predstavila turističku ponudu na  na 45. Međunarodnom sajmu turizma u…

27 Feb 2024, 13:02

DruštvoProgram podrške neformalnim grupama

U Narodnoj biblioteci „Ilija M. Petrović“ održana je sesija povodom realizacije…

27 Feb 2024, 13:01

Kursna lista