PROGNOZA za NEDELJU, 21. Jun 2020.
   20 Jun 2020, 10:37    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za NEDELJU, 21. Jun 2020.

SRBIJA: U nedelju svežije i preovlađujuće oblačno sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Biće vrlo malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 19°C na zapadu Srbije do 24°C na istoku u Negotinu. Uveče je takođe moguća pojava kiše i pljuskova.
Požarevac: U nedelju svežije i preovlađujuće oblačno sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 21°C.
Niš: U nedelju svežije i promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Biće i malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 22°C.
Užički region: U nedelju svežije i preovlađujuće oblačno sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna od 19°C do 21°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C.
VOJVODINA: U nedelju svežije i preovlađujuće oblačno sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Biće vrlo malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 15°C, a maksimalna od 20°C do 22°C. Uveče je takođe moguća pojava kiše i pljuskova.
Novi Sad: U nedelju svežije i preovlađujuće oblačno sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 20°C.
Subotica: U nedelju svežije i promenljivo oblačno sa povremenom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Biće malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 21°C.
 
Vreme narednih dana: U ponedeljak hladno za ovo doba godine i pretežno oblačno vreme sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Od utorka, srede sledi postepeni porast temperature uz nešto više sunčanih sati, ali i dalje nestabilno sa mogućim lokalnim pljuskovima.
 
CRNA GORA: U nedelju nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenim lokalnim pljuskovima. Samo će na Primorju biti više sunčanih sati i bezkiše. Maksimalna temperatura od 18°C do 28°C, na Žabljaku 13°C.
CG naredni dani: U ponedeljak na severu Crne Gore hladno i oblačno sa kišom, a na Primorju sunčani periodi i toplije. U utoak i sredinom iduće sedmice promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenim lokalnim pljuskovima. Samo će na Primorju biti više sunčanih sati sa manje oblaka.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar 2020.

20 Oct 2020, 12:30

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Oktobar 2020.

19 Oct 2020, 12:43

SRBIJA: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla, posebno po kotlinama i dolinama reka. U toku…

PROGNOZA za NEDELJU, 18. Oktobar 2020.

17 Oct 2020, 10:39

SRBIJA: U nedelju prohladno uz postepeno razvedravanje i sunčane periode tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaGolubac dobija Kulturni centar…

U Golupcu su u toku radovi na rekonstrukciji postojeće zgrade u kojoj će biti smeštena…

20 Oct 2020, 15:04

DruštvoPutovanje u srednji vek sa Ramske…

Da li ste se ikada zapitali kako bi bilo vratiti se u srednji vek, kako su ljudi bili obučeni,…

20 Oct 2020, 13:59

Vremenska prognozaPROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar…

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka…

20 Oct 2020, 12:30

Kursna lista