PROGNOZA za NEDELJU, 20. Septembar 2020.
   19 Sep 2020, 10:17    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za NEDELJU, 20. Septembar 2020.

SRBIJA: U nedelju, nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka i toplije nego u subotu za nekoliko stepeni. Vetar slab istočnih pravaca, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C u Dimitrovgradu do 14°C u Beogradu i Vršcu, a maksimalna od 24°C u Negotinu do 28°C na jugu Srbije. Uveče suvo.
Požarevac: U nedelju pretežno sunčano i toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 27°C.
Niš: U nedelju nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa prijatnom dnevnom temperaturom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna 27°C.
Užički region: U nedelju, nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka i toplije nego u subotu za nekoliko stepeni. Vetar slab istočnih pravaca, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 26°C do 28°C, na Zlatiboru i Tari oko 21°C.
VOJVODINA: U nedelju nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u subotu za nekoliko stepeni. Vetar slab do umeren jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C u Somboru do 14°C u Vršcu, a maksimalna od 26°C do 27°C. Uveče suvo.
Novi Sad: U nedelju pretežno sunčano i toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 27°C.
Subotica: U nedelju pretežno sunčano i toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna oko 26°C.
Vreme narednih dana: U ponedeljak sunčano i još malo toplije. U utorak takođe toplo, a popodne i krajem dana razvoj oblaka na zapadu Srbije može usloviti ređe lokalne pljuskove. U sredu popodne i uveče može biti kratkotrajne kiše u većini krajeva. Do iduće subote se zadržava toplo vreme za ovo doba godine, a zatim je moguće zahlađenje sa kišom za idući vikend.
 
CRNA GORA: U nedelju hladno jutro na severu, a tokom dana sunčano i toplo. Pritisak malo iznad normale. Maksimalna temperatura od 26°C do 32°C, na Žabljaku do 19°C.
CG naredni dani: Početkom iduće sedmice sunčano uz maksimalne temperature od 26°C do 32°C. Od srede promenljivo oblačno sa mogućom pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova. Od četvrtka do nedelje su moguće povremeno obilnije padavine uz jak jugo.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

EkonomijaNove cene goriva - opet poskupeli…

U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena…

29 Mar 2024, 10:38

DruštvoZa upis na KPU ostalo manje od…

U toku je konkurs za upis na Kriminalističko-policijski univerzitet i to za sva tri smera…

29 Mar 2024, 10:35

DruštvoPresretači i radari na putevima…

Na svim putevima u zemlji očekuje se pojačan saobraćaj, naročito u poslepodnevnim satima.…

29 Mar 2024, 10:34

Kursna lista