PROGNOZA za NEDELJU, 19. Maj 2019.
   18 May 2019, 11:53    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 19. Maj 2019.

SRBIJA: U nedelju još toplije uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, najpre na zapadu Srbije. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 16°C, a maksimalna od 26°C na severu do 29°C na jugu Srbije: u Leskovcu i Pirotu.

Požarevac: U nedelju još malo toplije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna do 28°C.

Niš: U nedelju vrlo toplo uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 14°C, a maksimalna do 28°C.

Užički region: U nedelju toplo uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab južni i istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 26°C na severu do 27°C, na Zlatiboru i Tari do 21°C.

VOJVODINA: U nedelju još malo toplije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 26°C na severu do 28°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U nedelju još malo toplije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 13°C, a maksimalna oko 26°C.

Subotica: U nedelju još malo toplije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 13°C, a maksimalna do 26°C.

Vreme narednih dana: Prva četiri dana iduće sedmice nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz manji pad temperature. Biće i sunčanih intervala. Vodostaji na Savi i Dunavu će početi da opadaju.
 
CRNA GORA: U nedelju toplo sa sunčanim periodima, a krajem dana razvoj oblaka uz pojavu lokalnih pljuskova. Maksimalna temperatura od 22°C do 26°C, na Žabljaku do 18°C. CG naredni dani: U ponedeljak i utorak promenljivo sa povremenom kišom i pljuskovima uz malo svežije vreme.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

PROGNOZA za UTORAK, 17. Septembar 2019.

16 Sep 2019, 11:07

SRBIJA: U utorak jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplo za septembar. Samo na severu Srbije malo svežije u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 15. Septembar 2019.

14 Sep 2019, 11:21

SRBIJA: U nedelju tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOD NOVEMBRA VEĆE PLATE U JAVNOM…

Od 1. novembra povećavaju se zarade zaposlenima u javnom sektoru. Najveću povišicu…

17 Sep 2019, 15:05

DruštvoNACIONALNI DAN PEŠAČENJA OBELEŽEN…

U SUBOTU 14. SEPTEMBRA ODRŽANA JE U POŽAREVCU NACIONALNA AKCIJA DAN PEŠAČENJA –…

17 Sep 2019, 14:56

PolitikaSRBIJA DOBILA MESTO U BORDU DIREKTORA…

Novi direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hans Kluge, ponudio je Srbiji…

17 Sep 2019, 14:51

Kursna lista