PROGNOZA za NEDELJU, 19. Maj 2019.
   18 May 2019, 11:53    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 19. Maj 2019.

SRBIJA: U nedelju još toplije uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, najpre na zapadu Srbije. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 16°C, a maksimalna od 26°C na severu do 29°C na jugu Srbije: u Leskovcu i Pirotu.

Požarevac: U nedelju još malo toplije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna do 28°C.

Niš: U nedelju vrlo toplo uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 14°C, a maksimalna do 28°C.

Užički region: U nedelju toplo uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab južni i istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 26°C na severu do 27°C, na Zlatiboru i Tari do 21°C.

VOJVODINA: U nedelju još malo toplije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 26°C na severu do 28°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U nedelju još malo toplije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 13°C, a maksimalna oko 26°C.

Subotica: U nedelju još malo toplije uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 13°C, a maksimalna do 26°C.

Vreme narednih dana: Prva četiri dana iduće sedmice nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz manji pad temperature. Biće i sunčanih intervala. Vodostaji na Savi i Dunavu će početi da opadaju.
 
CRNA GORA: U nedelju toplo sa sunčanim periodima, a krajem dana razvoj oblaka uz pojavu lokalnih pljuskova. Maksimalna temperatura od 22°C do 26°C, na Žabljaku do 18°C. CG naredni dani: U ponedeljak i utorak promenljivo sa povremenom kišom i pljuskovima uz malo svežije vreme.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 26. Jun 2019.

25 Jun 2019, 11:05

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Vetar slab severoistoćni ili promenljiv…

PROGNOZA za UTORAK, 25. Jun 2019.

24 Jun 2019, 11:28

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno i nestabilno sa pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vrlo rano…

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Jun 2019.

21 Jun 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportFK MLADI RADNIK OTVARA ŠKOLU ZA…

NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE KOJU JE ORGANIZOVAO FUDBALSKI KLUB MLADI RADNIK 1926 PREZENTOVANI…

25 Jun 2019, 19:59

DruštvoOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE DONIRALA…

Opština Veliko Gradište donirala je vatrogasno-spasilačkoj jedinici neophodnu vatrogasnu opremu…

25 Jun 2019, 16:42

KulturaKONCERTOM RADETA ŠERBDŽIJE OTVOREN…

U VIMINACIJUMU U LIMESU SINOĆ JE KONCERTOM RADETA ŠERBEDŽIJE OTVOREN DRUGI „VIMINACIUM…

25 Jun 2019, 15:20

Kursna lista