PROGNOZA za NEDELJU, 18. Mart 2018.
   17 Mar 2018, 11:03    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 18. Mart 2018.

SRBIJA: U nedelju naglo zahlađenje sa susnežicom i snegom na severu i zapadu Srbije, kao i na planinama. U ostalim predelima obilnija kiša. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C na severu do 8°C na jugu, a maksimalna od 1°C na severu Vojvodine do 12°C na krajnjem jugu Srbije.

Požarevac: U nedelju zahlađenje sa kišom, susnežicom i vlažnim snegom. Temperatura će opadati u toku dana. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 5°C što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura uveče oko 2°C.

Niš: U nedelju postepeno zahlađenje sa kišom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 6°C, maksimalna oko 10°C i popodne u padu.

Užički region: U nedelju zahlađenje sa kišom, a zatim sa susnežicom i vlažnim snegom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 4°C, maksimalna od 6°C do 8°C i tokom dana u padu, na Zlatiboru i Tari do 3°C uz sneg i sve haldnije vreme. Popodne i uveče malo ispod 0°C.

VOJVODINA: U nedelju zahlađenje sa susnežicom i snegom. Biće i suvoh perioda. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C na severu do 1°C na jugu, a maksimalna od 1°C u Subotici do 5°C na jugu Banata.

Novi Sad: U nedelju zahlađenje sa susnežicom i vlažnim snegom. Temperatura će opadati u toku dana. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 2°C što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura uveče oko -1°C.

Subotica: U nedelju zahlađenje sa susnežicom i snegom. Temperatura će opadati u toku dana. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 1°C što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura uveče oko -2°C.

OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: Početkom iduće sedmice hladno sa kišom na jugu, a na severu i zapadu susnežica i sneg. U utorak i sredu vrlo hladno za ovo doba godine sa povremenom susnežicom i snegom. Od četvrtka temperatura u manjem porastu uz više suvog vremena. Značajnije otopljenje se očekuje tek krajem sedmice.
 
CRNA GORA: U nedelju hladnije sa kišom, a na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 8°C do 16°C, na Žabljaku do 4°C i u padu. CG naredni dani: Početkom iduće sedmice hladnije sa kišom, a na planinama sa snegom. Sneg je moguć i u nižim predelima na severu Crne Gore.
 



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista