PROGNOZA za NEDELJU, 17. Maj 2020.
   16 May 2020, 12:33    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 17. Maj 2020.

SRBIJA: U nedelju promenljiva oblačnost sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Više sunčanih sati biće na jugu Srbije, a manje na zapadu i severu gde je moguća kratkotrajna kiša u toku dana. Na severu niža i prijatnija temperatura, a na jugu Srbije vrućina. Razlika u temperaturi između severa i juga Srbije biće od 10 do 15 stepeni zbog sudara sveže i vrlo tople vazdušne mase. Vetar slab do umeren severni i severoistočni na severu, a južni na jugu Srbije. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 21°C na severu Vojvodine do 34°C na jugu Srbije, u Vranju.

Požarevac: U nedelju promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Nije isključena kratkotrajna kiša. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 14°C, a maksimalna oko 25°C.

Niš: U nedelju toplo sa sunčanim peroidima uz umerenu oblačnost. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 16°C, a maksimalna oko 30°C.

Užički region: U nedelju toplo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Moguća je kratkotrajna kiša u toku dana. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 28°C do 31°C, na Zlatiboru i Tari do 25°C.

VOJVODINA: U nedelju promenljiva oblačnost sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Moguća je kratkotrajna kiša ponegde u toku dana. Vetar slab do umeren severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 21°C na severu Vojvodine do 25°C na jugu, u Vršcu.

Novi Sad: U nedelju promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Nije isključena kratkotrajna kiša. Vetar slab do umeren severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna oko 23°C.

Subotica: U nedelju promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima i moguća kratkotrajna kiša. Vetar slab do umeren severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna do 21°C.
 
Vreme narednih dana: U ponedeljak i utorak ponovo znatno toplije na jugu Srbije nego na severu, mada će temperatura i na severu porasti u utorak. U sredu sledi zahlađenje sa kišom i pljuskovima na severu Srbije koje se premešta ka jugu. U četvrtak i petak hladnije od proseka za maj mesec sa kišom u centralnim, južnim i istočnim predelima u četvrtak, a u petak suvo.
 
CRNA GORA: U nedelju toplo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 26°C do 32°C, na Žabljaku 22°C.

CG naredni dani: Početkom iduće sedmice još malo toplije vreme uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 30°C do 34°C u dolini Zete i Morače. Na severu Crne Gore su mogući retki lokalni pljuskovi popodne. U sredu i četvrtak svežije sa kišom i pljuskovima. Od petka suvo uz porast temperature.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista