PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.
   15 Jun 2019, 10:53    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i krajem dana postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada. Osveženje uz pad temperature očekuje se popodne i krajem dana sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom prvo u zapadnim, jugozapadnim, pa u severozapadnim i centralnim predelima do kraja dana i u noći ka ponedeljku. Moguće su i lokalne nepogode praćene gradom u zapadnim i jugozapadnim delovima Srbije. Vetar prepodne jugoistočni ili promenljiv, a popodne severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C u Dimitrovgradu do 23°C u Beogradu, Valjevu i Vršcu a maksimalna od 32°C do 36°C u Prijepolju i Bajinoj Bašti.

Požarevac: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Krajem dana i u noći ka ponedeljku naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom uz pad temperature. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 35°C.

Niš: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne moguća kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 35°C.

Užički region: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Popodne i krajem dana naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada donoseći kišu i pljuskove sa grmljavinom uz pad temperature. Moguće su i lokalne nepogode praćene gradom. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 18°C, a maksimalna od 34°C do 36°C, na Zlatiboru i Tari oko 29°C, popodne u padu.

VOJVODINA: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne, krajem dana i tokom noći ka ponedeljku naoblačenje sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom uz pad temperature koje prvo zahvata severozapad Vojvodine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 19°C do 23°C, a maksimalna oko 34°C, popodnei uveče u padu.

Novi Sad: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Krajem dana naoblačenje sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 34°C.

Subotica: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne, krajem dana i tokom noći ka ponedeljku naoblačenje sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom  Vetar slab do umeren jugoistočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna oko 33°C.

Vreme narednih dana: Početkom naredne sedmice znatno niže i prijatnije temperature nego ove sedmice uz dnevni razvoj oblaka i sa češćom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom tokom dana. Biće i dalje sparno vreme usled povećane vlažnosti vazduha.
 
CRNA GORA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Popodne i krajem dana naoblačenje sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom uz pad temperature na severu. Na jugu suvo, sunčano i dalje vrlo toplo. Maksimalna temperatura od 31°C do 37°C u Podgorici, na Žabljaku 26°C. CG naredni dani: U ponedeljak i tokom naredne sedmice niže i prijatnije temperature na severu uz dnevni razvoj oblaka i sa češćom pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom tokom dana. Na Primorju i dalje sunčano i vrlo toplo.  

 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 24. Maj 2020.

23 May 2020, 10:21

SRBIJA: U nedelju svežije nego u subotu uz naoblačenje sa kišom. Oblaci zahvataju ujutru Vojvodinu i kišna zona se tokom…

PROGNOZA za SUBOTU, 23. Maj 2020.

22 May 2020, 11:29

SRBIJA: U subotu hladno jutro uz manji porast dnevne temperature u odnosu na petak. Ujutru i pre podne na severu i zapadu…

PROGNOZA za PETAK, 22. Maj 2020.

21 May 2020, 11:06

SRBIJA: U petak nakon vrlo hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka na jugozapadu Srbije i svežije…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOBAVEŠTENjE O SUZBIJANjU LARVI…

Obaveštavamo Vas da  će 27.05.2020.godine, ukoliko  se  steknu …

25 May 2020, 9:18

DruštvoKONKURS ZA PRIJEM POLICAJACA U…

U OKVIRU KONKURSA KOJE JE RASPISALO MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA ZA PODRUČJE POLICIJSKE…

23 May 2020, 13:07

DruštvoSAOPŠTENJE POLICIJE - TEŠKE KRAĐE…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi uhapsili su I. M. (1977)…

23 May 2020, 13:03

Kursna lista