PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.
   15 Jun 2019, 10:53    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i krajem dana postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada. Osveženje uz pad temperature očekuje se popodne i krajem dana sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom prvo u zapadnim, jugozapadnim, pa u severozapadnim i centralnim predelima do kraja dana i u noći ka ponedeljku. Moguće su i lokalne nepogode praćene gradom u zapadnim i jugozapadnim delovima Srbije. Vetar prepodne jugoistočni ili promenljiv, a popodne severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C u Dimitrovgradu do 23°C u Beogradu, Valjevu i Vršcu a maksimalna od 32°C do 36°C u Prijepolju i Bajinoj Bašti.

Požarevac: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Krajem dana i u noći ka ponedeljku naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom uz pad temperature. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 35°C.

Niš: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne moguća kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 35°C.

Užički region: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Popodne i krajem dana naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada donoseći kišu i pljuskove sa grmljavinom uz pad temperature. Moguće su i lokalne nepogode praćene gradom. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 18°C, a maksimalna od 34°C do 36°C, na Zlatiboru i Tari oko 29°C, popodne u padu.

VOJVODINA: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne, krajem dana i tokom noći ka ponedeljku naoblačenje sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom uz pad temperature koje prvo zahvata severozapad Vojvodine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 19°C do 23°C, a maksimalna oko 34°C, popodnei uveče u padu.

Novi Sad: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Krajem dana naoblačenje sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 34°C.

Subotica: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne, krajem dana i tokom noći ka ponedeljku naoblačenje sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom  Vetar slab do umeren jugoistočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna oko 33°C.

Vreme narednih dana: Početkom naredne sedmice znatno niže i prijatnije temperature nego ove sedmice uz dnevni razvoj oblaka i sa češćom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom tokom dana. Biće i dalje sparno vreme usled povećane vlažnosti vazduha.
 
CRNA GORA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Popodne i krajem dana naoblačenje sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom uz pad temperature na severu. Na jugu suvo, sunčano i dalje vrlo toplo. Maksimalna temperatura od 31°C do 37°C u Podgorici, na Žabljaku 26°C. CG naredni dani: U ponedeljak i tokom naredne sedmice niže i prijatnije temperature na severu uz dnevni razvoj oblaka i sa češćom pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom tokom dana. Na Primorju i dalje sunčano i vrlo toplo.  

 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

PROGNOZA za SUBOTU, 6. Jul 2019.

5 Jul 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PoljoprivredaU OPŠTINI GOLUBAC ŽETVA PŠENICE…

Na žitorodnim poljima u Opštini Golubac padaju i poslednji otkosi pšenice. Prinosi…

18 Jul 2019, 19:48

DruštvoUHAPŠENI ZBOG NASILJA U PORODICI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (1986) iz…

18 Jul 2019, 14:12

ZdravljeBEZ VEĆIH KONCENTRACIJA ALEGRENA…

TRENUTNE KONCENTRACIJE POLENA I DRUGIH ALEGRENA U VAZDUHU  NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA…

18 Jul 2019, 13:56

Kursna lista