PROGNOZA za NEDELJU, 16. Januar 2022.
   15 Jan 2022, 10:51    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za NEDELJU, 16. Januar 2022.

SRBIJA: U nedelju ujutru mraz, a po kotlinama i ponegde u nizijama magla. Tokom dana suvo uz sunčane periode, ali i moguću sumaglicu, a po kotlinama se magla može duže zadržati. Na planinama sunčano i toplije. Vetar slab jugoistočni i južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C do -1°C, maksimalna od 3°C do 8°C, a po kotlinama sa maglom hladnije. Uveče suvo sa mrazem. Temperatura u 22h od -4°C do 0°C.
Požarevac: U nedelju ujutru slab mraz i moguća magla, a tokom dana suvo uz sunčane periode, ali i moguću sumaglicu. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 0°C.
Niš: U nedelju ujutru slab mraz i moguća magla, a tokom dana suvo uz sunčane periode, ali i moguću sumaglicu. Vetar slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -1°C.
Užički region: U nedelju ujutru mraz i magla koja će se duže zadržati po kotlinama. Na planinama sunčano i toplije. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C do -4°C, a maksimalna od -1°C u predelima sa maglom do 5°C u sunčanim oblastima. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplije, oko 5°C sredinom dana.
VOJVODINA: U nedelju ujutru mraz i moguća magla. Tokom dana suvo uz sunčane periode, ali i moguću sumaglicu. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -3°C, maksimalna od 3°C do 5°C. Uveče suvo sa mrazem. Temperatura u 22h od -3°C do -1°C.
Novi Sad: U nedelju ujutru slab mraz i moguća magla, a tokom dana suvo uz sunčane periode, ali i moguću sumaglicu. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -3°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -1°C.
Subotica: U nedelju ujutru slab mraz i magla, a tokom dana suvo sa sumaglicom uz sunčane preiode. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -4°C, a maksimalna oko 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -2°C.
Vreme narednih dana: U ponedeljak ujutru slab mraz i suvo tokom dana uz sunčane periode i promenljivu oblačnost na istoku. Vetar slab zapadni i severozapadni, na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini umeren do pojačan popodne. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -1°C, maksimalna od 3°C do 8°C.
U utorak se očekuje zahlađenje sa vrlo malo padavina u vidu susnežice snega u centralnim, zapadnim i južnim predelima. U sredu i četvrtak sunčani periodi sa jutarnjim mrazevima i porastom dnevne temperature u četvrtak.
CRNA GORA: U nedelju sunčano i relativno toplo uz slab mraz u unutrašnjosti i maglu po kotllinama gde će biti hladnije. Maksimalna temperatura od 0°C do 16°C.
CG naredni dani: U ponedeljak promenljivo oblačno i par stepeni niža temperatura. U utorak na severu promenljiva oblačnost sa moguće malo snega. U sredu i četvrtak sunčano sa jutarnjim mrazem u unutrašnjosti.Slične vesti

Prognoza za subotu, 29. Januar 2022.

28 Jan 2022, 11:26

SRBIJA: U noći ka suboti i u subotu ujutru padaće susnežica i sneg u centralnim i južnim krajevima…

PROGNOZA za PETAK, 28. Januar 2022.

27 Jan 2022, 11:44

SRBIJA: U petak ujutru mraz, jači na jugu Srbije. Rano ujutru naoblačenje zahvata Vojvodinu i…

Prognoza za četvtak, 27. Januar 2022.

26 Jan 2022, 12:42

SRBIJA: U četvrtak sledi dalji porast temperature uz promenljivu oblačnost. Na zapadu i severu…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PoljoprivredaPoljoprivredni prozvođači iz Požarevca…

Trodnevni Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva “Agro Belgrade 2022”,…

28 Jan 2022, 13:39

ZdravljeEpidemiološka situacija nepovoljna…

Epidemija korone se u četvrtom talasu širi velikom brzinom, skoro svaki drugi koji se javi…

28 Jan 2022, 12:04

Vremenska prognozaPrognoza za subotu, 29. Januar…

SRBIJA: U noći ka suboti i u subotu ujutru padaće susnežica i sneg…

28 Jan 2022, 11:26

Kursna lista