Prognoza za nedelju, 15. Januar 2023.
   14 Jan 2023, 9:56    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


Prognoza za nedelju, 15. Januar 2023.

SRBIJA: U nedelju suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka. Ujutru će biti više oblaka na jugu i istoku Srbije, a krajem dana na severu Vojvodine naoblačenje. Vetar slab južni i jugoistočni, u košavskom području umeren, a u južnom Banatu popodne pojačan. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 3°C, a maksimalna od 6°C u Užicu do 12°C u Loznici. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 6°C.

Požarevac: U nedelju suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 11°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 5°C.

Niš: U nedelju suvo i promenljivo oblačno pre podne, a popodne sa sunčanim periodima i toplije od proseka. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 11°C.

Užički region: U nedelju ujutru slab mraz i magla. Tokom dana suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka, ali po kotlinama sa sumaglicom i malo svežije. Vetar slab južni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 0°C, a maksimalna od 6°C do 10°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplije, do 6°C sredinom dana na 1000 mnv.

VOJVODINA: U nedelju suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka. Krajem dana na severu Vojvodine naoblačenje. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu popodne pojačan. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 9°C do 11°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 5°C.

Novi Sad: U nedelju suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 4°C.

Subotica: U nedelju suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 3°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak toplije od proseka za ovo doba godine i vetrovito uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Moguća je kratkotrajna kiša, posebno u toku popodneva i večeri. Oblaci se brzo premeštaju od jugozapada i zapada na istok. Vetar umeren južni i jugoistočni, u košavskom području i posebno u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 5°C, a maksimalna od 8°C u do 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 4°C do 8°C.
Do petka vrlo toplo za ovo doba godine uz umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar i povremena naoblačenja sa prolaznom kišom. Obilnih padavina biće u Hercegovini i Crnoj Gori.

CRNA GORA: U nedelju toplije i pretežno sunčano. Maksimalna temperatura od 6°C na severu do 16°C na Primorju, a na Žabljaku 3°C.
CG naredni dani: Od ponedeljka do petka oblačno sa čestom kišom uz pojačan jugo i obilne padavine. Sneg će padati samo u planinskim predelima iznad 1400 mnv.
 
 Slične vesti

PROGNOZA ZA UTORAK, 31. Januar 2023.

30 Jan 2023, 12:40

SRBIJA: U utorak sa slabim mrazem ujutru i pretežno oblačno sa kišom u centralnim i južnim predelima,…

Prognoza za nedelju, 29. Januar 2023.

28 Jan 2023, 9:35

SRBIJA: U nedelju oblačno i hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje, najpre na severu…

Prognoza za subotu, 28. Januar 2023.

27 Jan 2023, 10:18

SRBIJA: U subotu oblačno i hladno sa snegom povremeno i dnevnom temperaturom od 0°C do 2°C u…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Vremenska prognozaPROGNOZA ZA UTORAK, 31. Januar…

SRBIJA: U utorak sa slabim mrazem ujutru i pretežno oblačno sa…

30 Jan 2023, 12:40

DruštvoRazvoj seoskog turizma u opštini…

Turizam je svakako ona privredna grana od koje građani opštine Kučevo mogu očekivati…

30 Jan 2023, 12:24

HronikaVozio traktor sa upravljao sa…

utrašnjih poslova u Požarevcu, proteklog vikenda, isključili su iz saobraćaja šestoricu…

30 Jan 2023, 11:24

Kursna lista