PROGNOZA za NEDELJU, 12. Jul 2020.
   11 Jul 2020, 10:55    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za NEDELJU, 12. Jul 2020.

SRBIJA: U nedelju rano ujutru i prepodne naoblačenje sa kišom i pljuskovima koje dolazi sa severozapada zahvata severne, zapadne i centralne predele zemlje uz prolaznu kišu i pljuskove sa grmljavinom uz značajniji pad temperature za oko 10-14°C u odnosu na subotu. U južnim, jugoistočnim i istočnim krajevima suvo. Popodne prestanak padavina u svim krajevima. Vetar slab severozapadni, u Negotinskoj krajni umeren a na severu Srbije severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura biće ostvarene na kraju dana od 13°C do 17°C, a maksimalna do 27°C na istoku zemlje.

Požarevac: U nedelju rano ujutru i prepodne naoblačenje sa mogućom slabom kišom tokom prepodneva. Popodne suvo. Očekuje se pad temperature za oko 10-12°C u odnosu na subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura biće ostvarena na kraju dana 14°C, a maksimalna na početku dana oko 24°C.

Niš: U nedelju slaba do umerena oblačnost sa sunčanim intervalima tokom dana. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura biće ostvarena na kraju dana oko 14°C, a maksimalna do 25°C.

Užički region: U nedelju naoblačenje sa slabom kišom tokom prepodneva uz značajniji pad temperature u odnosu na subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 13°C do 14°C biće ostvarena na kraju dana, a maksimalna od 23°C do 24°C na početku dana, na Zlatiboru i Tari oko 18°C.

VOJVODINA: U nedelju rano ujutru i prepodne naoblačenje sa slabom prolaznom kišom uz značajniji pad temperature za oko 10-12°C u odnosu na subotu. Popodne prestanak padavina. Vetar slab severozapadni na severu severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura krajem dana od 13°C do 16°C, a maksimalna na početku dana od 22°C do 24°C.

Novi Sad: U nedelju rano ujutru i prepodne naoblačenje sa slabom kišom. Popodne prestanak padavina. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura na kraju dana 15°C, a maksimalna na početku dana oko 23°C.

Subotica: U nedelju rano ujutru prepodne naoblačenje sa slabom kišom koje dolazi sa severozapada uz pad temperature. U nedelju niža temperatura za oko 10°C u odnosu na subotu Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura na kraju dana oko 14°C, a maksimalna na početku dana do 23°C.
Vreme narednih dana: U ponedeljak i utorak sunčano i prijatno toplo uz ponovni porast temperatura i svakim danom po malo toplije do kraja sledeće sedmice.
 
CRNA GORA: U nedelju na severu Crne Gore sa više oblačnosti i uz moguću slabu prolaznu kišu i značajniji pad temperature. Na Primorju sunčano i vrlo toplo. Popodne i predveče na Primorju sa slabom do umerenom prolaznom oblačnošću. Maksimalna temperatura od 23°C do 35°C u Podgorici, na Žabljaku 18°C.
CG naredni dani: Od ponedeljka do kraja sledeće kraja sedmice suvo i pretežno sunčano uz slabu prolaznu oblačnost na severu uz ponovni postepeni porast temperatura od utorka.

 
 Slične vesti

Prognoza za subotu, 15. avgust 2020.

14 Aug 2020, 12:44

SRBIJA: U subotu oko 5-6 stepeni niža i prijatnija temperatura uz promenljivo oblačno vreme sa mestimičnom kišom…

Prognoza za petak, 14. avgust 2020.

13 Aug 2020, 11:04

SRBIJA: U petak vrlo toplo sa dužim sunčanim periodima u većini krajeva. Na severu Vojvodine ujutru i pre podne prolazna…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Avgust 2020.

12 Aug 2020, 13:13

SRBIJA: U četvrtak sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Samo je na jugozapadu popodne moguća ređa pojava lokalnih…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSaopštenje iz Opšte Bolnice Požarevac

Nakon pet nedelja od kako je Opšta bolnica Požarevac u kovid sistemu, danas je prvi…

14 Aug 2020, 16:38

DruštvoGOLUBAC: U letnoj akciji purikupljeno…

U organizaciji  Instituta za transfuziju krvi Srbije i Crvenog krsta Golubac,u transfuziološkom…

14 Aug 2020, 13:51

SportMali voltižeri vredno treniraju…

Ljubičevske konjičke igre su jedinstvene po mnogo čemu, ali voltižovanje dece je svetski raritet.…

14 Aug 2020, 13:50

Kursna lista