Prognoza za nedelju, 11. April 2021.
   10 Apr 2021, 10:05    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


Prognoza za nedelju, 11. April 2021.

SRBIJA: U nedelju ujutru bez mraza, a tokom dana toplo uz duže sunčane periode pre podne, a popodne umereno naoblačenje dolazi sa zapada. Vetar slab južni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C u Dimitrovgradu do 8°C u Beogradu, a maksimalna od 20°C do 23°C.

Požarevac: U nedelju toplo i sunčano u prvom delu dana, a kasnije popodne uz umereno naoblačenje. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 22°C.

Niš: U nedelju toplo i pretežno sunčano. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 23°C.

Užički region: U nedelju nakonm hladnog jutra, tokom dana toplo uz duže sunčane periode pre podne, a popodne umereno naoblačenje koje dolazi sa zapada. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 22°C do 23°C, na Zlatiboru i Tari do 17°C.

VOJVODINA: U nedelju prepodne sunčano, a popodne umereno naoblačenje zahvata najpre zapadne i severne krajeve. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Bantau povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C u Sremu do 7°C u Vršcu, a maksimalna od 20°C do 22°C.

Novi Sad: U nedelju toplo i sunčano u prvom delu dana, a popodne uz umereno naoblačenje. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 21°C.

Subotica: U nedelju toplo i sunčano u prvom delu dana, a popodne uz umereno naoblačenje. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 20°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak još toplije sa dužim sunčanim periodima. U utorak takođe toplo, ali uz naoblačenje popodne sa mogućom kišom i lokalnim pljuskovima, najpre na severu i zapadu Srbije. U sredu zahlađenje sa kišom u većini krajeva, a u planinama sa snegom.
 
CRNA GORA: U nedelju duži sunčani periodi sa malo oblaka i umereno toplo. Maksimalna temperatura od 15°C do 20°C, na Žabljaku do 12°C.
CG naredni dani: U ponedeljak duži sunčani periodi i još malo toplije. U utorak postepeno naoblačenje sa kišom, najpre na Primorju. U sredu svežije sa kišom.

 



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista