Prognoza za četvtak, 27. Januar 2022.
   26 Jan 2022, 12:42    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


Prognoza za četvtak, 27. Januar 2022.

SRBIJA: U četvrtak sledi dalji porast temperature uz promenljivu oblačnost. Na zapadu i severu Srbije sa malo sunčanih intervala, a na Homoljskim planinama sa slabim snegom pre podne. U ostalim krajevima suvo. Vetar slab zapadni i jugozapadni, u Timočkoj Krajini umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C na jugu do 0°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 2°C na jugu do 8°C u Loznici i Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -4°C na jugu do 3°C u Beogradu.

Požarevac: U četvrtak sledi dalji manji porast temperature uz promenljivu oblačnost. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna dnevna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 3°C.

Niš: U četvrtak manji porast temperature i oblačno. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna dnevna 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 0°C.

Užički region: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana manji porast temperature uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna dnevna od 3°C do 5°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno i najviše oko 0°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana manji porast temperature uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -1°C, a maksimalna dnevna od 3°C na jugu Banata do 6°C u Sremu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 1°C.

Novi Sad: U četvrtak dalji manji porast temperature uz promenljivu oblačnost. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna dnevna 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 0°C.

Subotica: U četvrtak dalji manji porast temperature uz promenljivu oblačnost. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna dnevna 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -1°C.

Vreme narednih dana: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčani intervali uz prolaznu oblačnost sa šansom za kratkotrajnu kišu popodne, a na planinama sa malo snega. Vetar ujutru slab jugozapadni, a popodne na severu i u Timočkoj Krajini umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C na jugu do 0°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 3°C na jugu do 9°C u Valjevu.
U subotu nekoliko stepeni niža temperatura i suvo, a u nedelju i ponedeljak ponovo malo toplije uz prolaznu kišu u nedelju. Novo zahlađenje je moguće u utorak po današnjoj prognozi kada se očekuje kiša koja će preći u sneg.

CRNA GORA: U četvrtak sunčani peirodi i malo toplije uz promenljivu oblačnost na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 2°C do 13°C, a na Žabljaku do -2°C.
CG naredni dani: U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Za vikend pretežno sunčano na jugu, a na severu Crne Gore sa malo oblaka.
 Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 26. Maj 2022.

25 May 2022, 11:35

SRBIJA: U četvrtak malo niža i prijatnija temperatura nego u sredu. Rano ujutru na severu Srbije…

Prognoza za sredu, 25. Maj 2022.

24 May 2022, 12:03

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno. Biće još malo toplije u odnosu na utorak.…

PROGNOZA za UTORAK, 24. Maj 2022.

23 May 2022, 12:45

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i toplo ili vrlo toplo. Biće toplije za oko 5°C u odnosu na…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoMaturantska žurka na Trgu u Požarevcu

U petak 27. maja od 17 časova do 23 časa biće organizovana maturantska žurka na Trgu oslobođenja…

25 May 2022, 12:45

HronikaRasvetljena krađa u Domu zdravlja…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu brzo su rasvetlili krađu u…

25 May 2022, 12:25

SportČlanovi "Poleta" osvojili…

Na 31. Pojedinačnom prvenstvu u kuglanju za slepa i slabovida lica, koje je održano 14. i…

25 May 2022, 12:22

Kursna lista