PROGNOZA za ČETVRTAK, 9. Maj 2019.
   8 May 2019, 11:13    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 9. Maj 2019.

SRBIJA: U četvrtak naoblačenje sa kišom i manjim padom dnevne temperature u odnosu na sredu. Kišna zona se premešta sa zapada ka istoku i jugoistoku Srbije. Krajem dana na severu Vojvodine prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren južnih pravaca, a krajem dana na severu Srbije severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 10°C, a maksimalna od 14°C na severu do 19°C u Pirotu.

Požarevac: U četvrtak oblačno sa kišom i manjim padom temperature. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 16°C.

Niš: U četvrtak ujutru suvo, a zatim naoblačenje sa kišom od sredine dana. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U četvrtak oblačno sa kišom i manjim padom temperature u odnosu na sredu. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 14°C do 16°C, na Zlatiboru i Tari do 10°C.

VOJVODINA: U četvrtak naoblačenje sa kišom i manjim padom temperature u odnosu na sredu. Kišna zona se premešta sa zapada ka istoku. Krajem dana na severu Vojvodine prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren južnih pravaca, a krajem dana severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 14°C na severu do 17°C u Vršcu.

Novi Sad: U četvrtak oblačno sa kišom i manjim padom temperature. Krajem dana prestanak padavina. Vetar slab do umeren južnih pravaca, a krajem dana severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 15°C.

Subotica: U četvrtak oblačno sa kišom i manjim padom temperature. Krajem dana prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren južnih pravaca, a krajem dana severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 14°C.

Vreme narednih dana: U petak sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka sa retkom pojavom kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova. U subotu duži  sunčani periodi i još toplije. Krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi, pre svega na severu Srbije. U nedelju promenljivo sa mestimičnom kišom i pljuskovima, a u ponedeljak i utorak hladnije sa kišom u većini krajeva.
 
CRNA GORA: U četvrtak oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura od 12°C do 19°C, na Žabljaku do 8°C. CG naredni dani: U petak i subotu sunčani periodi i toplije, a u nedelju i ponedeljak česta kiša i pljuskovi uz svežije vreme. Obilna kiša se očekuje na jugu Crne Gore u nedelju.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Avgust 2019.

20 Aug 2019, 10:49

SRBIJA: U sredu isto vreme kao u utorak, preteženo sunčano i vrućina. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a tokom danas istočni…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Avgust 2019.

19 Aug 2019, 11:46

SRBIJA: U utorak sunčano i vrućina. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna…

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaULAGANJE U RAZVOJ KULTURE U OPŠTINI…

Za investicije,socijalna davanjja i subvencije iz budžeta za ovu godinu u opštini Golubac…

20 Aug 2019, 17:31

DruštvoZAŠTITITE SE OD UJEDA KOMARACA…

PRIDRŽAVANJEM NEKIH OSNOVNIH SAVETA MOŽETE ZNATNO SMANJITI RIZIK I ZAŠTITITI SEBE OD…

20 Aug 2019, 14:26

DruštvoNOVI AUTOPUT VOŽD KARAĐORĐE BIĆE…

Novi Šumadijski koridor odnosno autoput "Vožd Karađorđe" biće dug između…

20 Aug 2019, 14:21

Kursna lista