PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 8. Jun 2023.
   7 Jun 2023, 12:06    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 8. Jun 2023.

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i nestabilno vreme sa sunčanim periodima i razvojem oblaka tokom dana uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Kiša je moguća već u toku jutra na zapadu i jugozapadu Srbije, a tokom dana su moguće su lokalne nepogode. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 17°C, a maksimalna od 24°C do 27°C. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.
Požarevac: U četvrtak promenljivo oblačno uz povremenu kratkotrajnu kišu. Biće i sunčanih intervala. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna oko 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 19°C.
Niš: U četvrtak promenljivo oblačno i nestabilno vreme uz povremenu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna do 25°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša.  
Užički region: U četvrtak promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa malo sunčanih intervala uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 15°C, a maksimalna od 24°C do 26°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno i povremena kiša. Temperatura do 20°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U četvrtak sunčani periodi uz razvoj oblaka i povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 24°C do 26°C. Uveče pretežno suvo uz ređu pojavu kratkotrajne kiše na zapadu i severozapadu Vojvodine. Temperatura u 22h od 17°C do 19°C.
Novi Sad: U četvrtak promenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz moguću kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 18°C.
Subotica: U četvrtak promenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz moguću kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 17°C.
Vreme narednih dana: U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskove sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 25°C do 29°C. Uveče je moguća ponegde kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.
U petak i za vikend se nastavlja promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.
CRNA GORA: U četvrtak toplo i sparno sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka sa pojavom kiše i lokalnih pljuskova, osim na Primorju gde će biti suvo sa dužim sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 24°C do 30°C, na Žabljaku oko 20°C.
CG naredni dani: U petak i za vikend promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa sunčanim intervalima i povremenom pojavom kiše i lokalnih pljuskova. Biće toplo i sparno uz znatno manju šansu za pljuskove na Primorju gde će biti više sunčanih sati.



Slične vesti

Prognoza za utorak, 19. mart 2024.

18 Mar 2024, 11:37

SRBIJA: U utorak zahlađenje. Ujutru oblačno sa kišom u zapadnim, centralnim i južnim predelima,…

Prognoza za nedelju, 17. Mart 2024.

16 Mar 2024, 9:37

SRBIJA: U noći ka nedelji kiša zahvata većinu krajeva. U nedelju se kišna zona premešta ka jugu…

Prognoza za subotu, 16. mart 2024.

15 Mar 2024, 11:57

SRBIJA: U subotu pre podne dolazi do naoblačenja sa kišom na severozapadu i zapadu Srbije. U…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDva nova leka za multipla sklerozu…

Na novoj listi lekova koji se izdaju o trošku države i koju je nedavno usvojila Vlada…

18 Mar 2024, 12:31

EkonomijaPolaganje kamena temeljca nove…

Za izgradnju nove fabrike japanske kompanije JFE "Šoji Srbija" vrednosti…

18 Mar 2024, 12:29

DruštvoPrevencija i rana dijagnostika…

Mart je mesec posvećen borbi protiv maligniteta. Rak pluća, rak dojke i rak debelog creva…

18 Mar 2024, 12:03

Kursna lista