PROGNOZA za ČETVRTAK, 8. Februar 2018.
   7 Feb 2018, 11:45    Požarevac    sattv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 8. Februar 2018.

SRBIJA: U četvrtak oblačno sa slabom kišom i postepenim padom temperature na severu Srbije, dok se na jugu zadržava toplo vreme. Vetar na jugu Srbije umeren južni i jugozapadni, a na severu umeren zapadni. Pritisak ujutru malo ispod normale i u porastu, pa će uveče biti malo iznad normale. Jutarnja temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna od 4°C u Somboru do 12°C na jugu Srbije. Temperatura će biti u padu sreidnom dana i tokom popodneva u većini krajeva.

Požarevac: U četvrtak postepeno hladnije i oblačno sa kišom. Počeće da duva umeren zapadni vetar. Pritisak malo ispod normale i u porastu, pa će uveče biti malo iznad normale. Jutarnja i prepodnevna temperatura do 6°C, što je i maksimalna dnevna, a minimalna temperatura uveče oko 3°C.

Niš: U četvrtak relativno toplo i promenljivo oblačno. Moguća je slaba kiša krajem dana. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale i u porastu. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 12°C, popodne u padu.

Užički region: U četvrtak oblačno sa slabom kišom i postepenim padom temperature. Vetar slab do umeren zapadni. Pritisak ujutru malo ispod normale i u porastu, pa će uveče biti iznad normale. Jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 8°C, na Zlatiboru i Tari do 4°C uz kišu i susnežicu koji prelaze u sneg popodne.

VOJVODINA: U četvrtak oblačno sa kišom i padom temperature. Vetar umeren do pojačan zapadni i severozapadni. Pritisak ujutru malo ispod normale i u porastu, pa će uveče biti malo iznad normale. Jutarnja temperatura od 3°C do 8°C u Vršcu, maksimalna od 4°C u Somboru do 8°C u Vršcu, ali u padu tokom dana pa će minimalna temperatura biti uveče 0°C do 3°C.

Novi Sad: U četvrtak postepeno hladnije i oblačno sa kišom. Počeće da duva umeren do pojačan zapadni i severozapadni vetar. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura do 5°C, što je i maksimalna dnevna, a minimalna temperatura popodne i uveče oko 2°C.

Subotica: U četvrtak postepeno hladnije i oblačno sa kišom. Duvaće umeren do pojačan zapadni i severozapadni vetar. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura do 5°C, što je i maksimalna dnevna, a minimalna temperatura popodne i uveče oko 3°C.

OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U petak suvo uz delimično razvedravanje i sunčane intervale. Za vikend malo hladnije uz naoblačenje sa kišom koje dolazi sa juga, a zatim kiša prelazi u susnežicu i vlažan sneg između subote i nedelje i u nedelju. Više padavina biće u centralnim i južnim predelima, dok se na severu Vojvodine očekuje suvo vreme. Zahlađenje u nedelju neće biti jako, tako da će dnevna temperatura ipak biti malo iznad 0°C.

CRNA GORA: U četvrtak oblačno sa kišom, a u planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 7°C do 14°C, na Žabljaku do 3°C uz susnežicu i sneg. CG naredni dani: U petak suvo. U subotu i nedelju na severu Crne Gore kiša, susnežica i sneg, a na Primorju malo kiše u subotu.

 



Slične vesti

Prognoza za subotu, 30. mart 2024.

29 Mar 2024, 11:28

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južni.…

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPresretači i radari na putevima…

Na svim putevima u zemlji očekuje se pojačan saobraćaj, naročito u poslepodnevnim satima.…

29 Mar 2024, 12:27

PolitikaStarović za RTS: Usvajanje preporuke…

Odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da usvoji preporuku…

29 Mar 2024, 12:07

Vremenska prognozaPrognoza za subotu, 30. mart 2024.

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine.…

29 Mar 2024, 11:28

Kursna lista