PROGNOZA za ČETVRTAK, 8. Avgust 2019.
   7 Aug 2019, 10:56    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 8. Avgust 2019.

SRBIJA: U četvrtak preovlađujuće sunčano i vrlo toplo, a samo na severu Vojvodine nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura. Malo oblaka biće pre podne na severu Srbije. Krajem dana i u noći ka petku slabije izražena prolazna oblačnost može uzrokovati vrlo retku pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severnih pravaca na severu, a u ostalim krajevima promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C u Dimitrovgradu do 24°C u Beogradu i Vršcu, a maksimalna od 31°C u Subotici do 38°C u južnoj Srbiji.

Požarevac: U četvrtak preovlađujuće sunčano i vrućina sa malo oblaka pre podne. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 36°C.

Niš: U četvrtak sunčano i velika vrućina. Vetar slab južni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 38°C.

Užički region: U četvrtak preovlađujuće sunčano i vrlo toplo. Krajem dana i u noći ka petku slabije izražena prolazna oblačnost može uzrokovati vrlo retku pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 19°C u Beogradu, a maksimalna od 31°C u Subotici do 38°C u južnoj Srbiji, na Zlatiboru i Tari oko 30°C.

VOJVODINA: U četvrtak preovlađujuće sunčano i vrlo toplo sa malo oblaka pre podne. Samo na severu Vojvodine biće nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura. Krajem dana i u noći ka petku slabije izražena prolazna oblačnost može uzrokovati vrlo retku pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 18°C po Sremu do 24°C u Vršcu, a maksimalna od 31°C u Subotici do 36°C u Vršcu.

Novi Sad: U četvrtak preovlađujuće sunčano i vrlo toplo sa malo oblaka pre podne. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 33°C.

Subotica: U četvrtak preovlađujuće sunčano i toplo sa malo oblaka pre podne. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna oko 31°C.

Vreme narednih dana: U petak svega par stepeni niža temperatura, a za vikend i početkom iduće sedmice ponovo velika vrućina. Maksimalne temperature oko 35°C u subotu i nedelju, a u ponedeljak i utorak ponegde blizu 40°C.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčano i vrućina. Maksimalna temperatura od 32°C do 37°C, na Žabljaku oko 27°C.

CG naredni dani: Pretežno sunčano uz veliku vrućinu do sredine iduće sedmice. Maksimalne temperature u Podgorici i dolini Zete i Morače mogu dostići 40°C u nedelju i početkom iduće sedmice.
 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 26. Januar 2020.

25 Jan 2020, 11:09

SRBIJA: U nedelju takođe relativno toplo za januar uz promenljivu oblačnost sa mogućom slabom kišom popodne i krajem dana…

PROGNOZA za SUBOTU, 25. Januar 2020.

24 Jan 2020, 11:24

SRBIJA: U subotu ujutru slabiji mraz i ređa magla. U toku dana sunčani periodi uz umerenu oblačnost i toplije od proseka.…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Januar 2020.

22 Jan 2020, 11:55

SRBIJA: U četvrtak suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i malo hladnije, posebno u oblastima gde je u sredu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljePREVENCIJA PROTIV VIRUSA GRIPA…

NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA I BRANIČEVSKOG OKRUGA IZOLOVAN JE VIRUS INFLUENCE TJ GRIPA A…

25 Jan 2020, 14:14

DruštvoMNOGOBROJNE AKTIVNOSTI U DOMU…

UDRUŽENJE PENZIONERA GRADA POŽAREVCA KRAJEM 2019. GODINE  OSNOVALO JE I KLUB PENZIONERA…

25 Jan 2020, 14:08

KulturaGUSLARSKO VEČE U POLJOPRIVREDNOJ…

U OKVIRU SVETOSAVSKIH DANA POLJOPRIVREDNA ŠKOLA SA DOMOM UČENIKA „SONJA MARINKOVIĆ…

25 Jan 2020, 13:58

Kursna lista