PROGNOZA za ČETVRTAK, 7. Mart 2019.
   6 Mar 2019, 11:20    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 7. Mart 2019.

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine, u većini predela iznad 20°C, a ponegde i do 25°C. Popodne se očekuje umerena oblačnost koja se premešta sa zapada i jugozapada. Duvaće umeren vetar južnih pravaca, u Vojvodini i na planinama povremeno pojačan. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 9°C, a maksimalna od 18°C u Negotinu do 25°C u Loznici.

Požarevac: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Popodne se očekuje slabo izražena oblačnost. Duvaće umeren južni vetar. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 23°C.

Niš: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren južni vetar. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 22°C.

Užički region: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Popodne se očekuje umerena oblačnost koja se premešta sa zapada i jugozapada. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca, na planinama pojačan. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 20°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 16°C.

VOJVODINA: U četvrtak duži sunčani periodi i vrlo toplo za ovo doba godine. Popodne se očekuje umerena oblačnost koja se premešta sa zapada i jugozapada. Duvaće umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 20°C do 23°C.

Novi Sad: U četvrtak duži sunčani periodi sa malo oblaka i vrlo toplo za ovo doba godine. Popodne se očekuje umerena oblačnost. Duvaće umeren do pojačan južni vetar. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 23°C.

Subotica: U četvrtak sunčani periodi sa malo oblaka i vrlo toplo za ovo doba godine. Popodne se očekuje umerena oblačnost. Duvaće južni vetar. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 22°C.

Vreme narednih dana: U petak takođe toplo, ali uz naoblačenje sa kišom popodne, najpre na severu Srbije. Za vikend malo niža temperatura, u subotu na severu suvo, a u ostalim krajevima  sa malo kiše prepodne. U nedelju pretežno suvo uz sunčane intervale.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčani periodi i toplo sa malo oblaka. Maksimalna temperatura od 14°C do 21°C, na Žabljaku do 9°C. CG naredni dani: U petak takođe toplo, a krajem dana naoblačenje sa kišom koja jemogujća i u subotu pre podne. U nedelju malo niža temperatura uz sunčane intervale.

 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoU VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ NOVA MESTA…

U VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ  IZVRŠENA JE PRENAMENA PROSTORIJA I ADAPTIRANA ZA …

19 Sep 2019, 14:35

Kultura56 MEĐUNARODNI SUSRETI PISACA…

UDRUŽENJE KNJIŽEVNIKA SRBIJE I CENTAR ZA KULTURU POŽAREVAC ORGANIZUJU MEĐUNARODNE SUSRETE…

19 Sep 2019, 14:34

DruštvoKUČEVAČKI SREDNJOŠKOLCI U PROJEKTU…

U organizaciji Udruženja  građana ,,Svet reči’’u Velikoj Plani  održan…

19 Sep 2019, 14:20

Kursna lista