PROGNOZA za ČETVRTAK, 7. Mart 2019.
   6 Mar 2019, 11:20    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 7. Mart 2019.

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine, u većini predela iznad 20°C, a ponegde i do 25°C. Popodne se očekuje umerena oblačnost koja se premešta sa zapada i jugozapada. Duvaće umeren vetar južnih pravaca, u Vojvodini i na planinama povremeno pojačan. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 9°C, a maksimalna od 18°C u Negotinu do 25°C u Loznici.

Požarevac: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Popodne se očekuje slabo izražena oblačnost. Duvaće umeren južni vetar. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 23°C.

Niš: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren južni vetar. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 22°C.

Užički region: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Popodne se očekuje umerena oblačnost koja se premešta sa zapada i jugozapada. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca, na planinama pojačan. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 20°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 16°C.

VOJVODINA: U četvrtak duži sunčani periodi i vrlo toplo za ovo doba godine. Popodne se očekuje umerena oblačnost koja se premešta sa zapada i jugozapada. Duvaće umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 20°C do 23°C.

Novi Sad: U četvrtak duži sunčani periodi sa malo oblaka i vrlo toplo za ovo doba godine. Popodne se očekuje umerena oblačnost. Duvaće umeren do pojačan južni vetar. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 23°C.

Subotica: U četvrtak sunčani periodi sa malo oblaka i vrlo toplo za ovo doba godine. Popodne se očekuje umerena oblačnost. Duvaće južni vetar. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 22°C.

Vreme narednih dana: U petak takođe toplo, ali uz naoblačenje sa kišom popodne, najpre na severu Srbije. Za vikend malo niža temperatura, u subotu na severu suvo, a u ostalim krajevima  sa malo kiše prepodne. U nedelju pretežno suvo uz sunčane intervale.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčani periodi i toplo sa malo oblaka. Maksimalna temperatura od 14°C do 21°C, na Žabljaku do 9°C. CG naredni dani: U petak takođe toplo, a krajem dana naoblačenje sa kišom koja jemogujća i u subotu pre podne. U nedelju malo niža temperatura uz sunčane intervale.

 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista