PROGNOZA za ČETVRTAK, 7. Februar 2019.
   6 Feb 2019, 12:37    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 7. Februar 2019.

SRBIJA: U četvrtak ujutru mraz na severu Srbije uz pretežno sunčano vreme tokom dana. Na jugu oblačnije i bez mraza ujutru, ali i malo hladnije tokom dana nego na severu gde će biti dosta sunčanih sati. Vetar slab, ujutru severozapadni, a zatim južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C na severu do 3°C na jugu, a maksimalna od 4°C u Dimitrovgradu i Negotinu do 10°C u Loznici.

Požarevac: U četvrtak ujutru slab mraz na obodu grada. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab zapadni, a popodne slab jugoistočni, uveče umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 7°C.

Niš: U četvrtak oblačno uz delimično razilaženje oblaka popodne. Vetar slab severozapadni pre podne, a popodne severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna do 6°C.

Užički region: U četvrtak ujutru slab prizemni mraz, a tokom dana  promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala.  Vetar slab, ujutru severozapadni, a popodne severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C do 1°C, a maksimalna od 5°C do 7°C u Loznici, na Zlatiboru i Tari do 3°C.
VOJVODINA: U četvrtak ujutru mraz, osim na jugu Banata. Tokom dana pretežno sunčano vreme. Vetar slab, ujutru severozapadni, a zatim jugoistočni, u južnom Banatu popodne i uveče umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C na severu do 1°C u Vršcu i na jugu Banata gde će jutro biti oblačno. Maksimalna temperatura od 6°C do 8°C.

Novi Sad: U četvrtak ujutru mraz. Tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka. Vetar slab, ujutru zapadni, a popodne jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna do 7°C.

Subotica: U četvrtak ujutru mraz. Tokom dana sunčano. Vetar slab, ujutru severozapadni, a zatim jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna do 6°C.

Vreme narednih dana: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana suvo vreme uz sunčane periode sa slabo izraženom prolaznom oblačnošću. Za vikend porast temperature, u subotu od 9°C do 12°C, a u nedelju od 11°C do 15°C uz slab južni vetar. U ponedeljak još malo toplije uz jačanje jugoistočnog vetra. U utorak zahlađenje sa kišom, a na planinama sa snegom.
 
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčano na Primorju, a na severu promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura od 6°C do 16°C, na Žabljaku oko 1°C. CG naredni dani: Do nedelje suvo sa dužim sunčanim periodima. U ponedeljak naoblačenje sa kišom i pojačanim jugom,  a na planinama sa snegom. U utorak hladnije uz razvedravanjena Primorju i sneg na severu.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. April 2019.

19 Apr 2019, 10:27

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka u centralnim, istočnim i južnim predelima. Na istoku i jugoistoku…

PROGNOZA za PETAK, 19. April 2019.

18 Apr 2019, 10:21

SRBIJA: U petak sunčano i malo toplije uz lokalni razvoj oblaka na zapadu, jugu i jugoistoku Srbije gde je moguća retka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.

17 Apr 2019, 10:25

SRBIJA: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Mala šansa…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaVUČIĆ NA SKUPU BUDUĆNOST SRBIJE

U Beogradu održan najveći skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije", na kom se narodu…

19 Apr 2019, 21:26

PolitikaKAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE U BEOGRADU

Danas je skup koji se organizuje u okviru kampanje Budućnost za Srbiju ispred Narodne skupštine…

19 Apr 2019, 14:52

DruštvoMIRA MARKOVIĆ KREMIRANA U MOSKVI

UDOVICA BIVŠEG PREDSEDNIKA SR JUGOSLAVIJE SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JEDNA OD OSNIVAČA…

19 Apr 2019, 14:44

Kursna lista