PROGNOZA za ČETVRTAK, 6. Jun 2019.
   5 Jun 2019, 11:56    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 6. Jun 2019.

SRBIJA: U četvrtak toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima i moguću pojavu kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Veća šansa za kišu je ujutru i pre podne, dok će popodne biti ređe pojave lokalnih pljuskova. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 17°C, a maksimalna od 25°C u Dimitrovgradu do 30°C u Prijepolju i Bajinoj Bašti.

Požarevac: U četvrtak toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima i moguću pojavu kratkotrajne kiše pre podne. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 28°C.

Niš: U četvrtak toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima i moguću pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 28°C.

Užički region: U četvrtak toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima i sa manjom šansom za pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 28°C do 30°C, na Zlatiboru i Tari do 24°C.

VOJVODINA: U četvrtak toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i moguću pojavu kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Veća šansa za kišu je ujutru i pre podne, dok će popodne biti ređe pojave lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 26°C u Subotici i Kikindi do 29°C po Sremu.

Novi Sad: U četvrtak toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i pojavu kratkotrajne kiše pre podne. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 28°C.

Subotica: U četvrtak toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i pojavu kiše i lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 26°C.

Vreme narednih dana: U petak i za vikend pretežno sunčano uz dalji porast temperature koja će biti oko ili malo iznad 30°C u svim krajevima. U nedelju se očekuje dnevni razvoj oblaka, ali je mala šansa za lokalne pljuskove. Iduće sedmice pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka.
 
CRNA GORA: U četvrtak pretežno sunčano i toplije uz razvoj oblaka na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 20°C do 27°C. CG naredni dani: U petak i za vikend pretežno sunčano i sve toplije uz početak pravog leta. Iduće sedmice sunčano i vrućina.

 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 26. Jun 2019.

25 Jun 2019, 11:05

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Vetar slab severoistoćni ili promenljiv…

PROGNOZA za UTORAK, 25. Jun 2019.

24 Jun 2019, 11:28

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno i nestabilno sa pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vrlo rano…

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Jun 2019.

21 Jun 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportFK MLADI RADNIK OTVARA ŠKOLU ZA…

NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE KOJU JE ORGANIZOVAO FUDBALSKI KLUB MLADI RADNIK 1926 PREZENTOVANI…

25 Jun 2019, 19:59

DruštvoOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE DONIRALA…

Opština Veliko Gradište donirala je vatrogasno-spasilačkoj jedinici neophodnu vatrogasnu opremu…

25 Jun 2019, 16:42

KulturaKONCERTOM RADETA ŠERBDŽIJE OTVOREN…

U VIMINACIJUMU U LIMESU SINOĆ JE KONCERTOM RADETA ŠERBEDŽIJE OTVOREN DRUGI „VIMINACIUM…

25 Jun 2019, 15:20

Kursna lista