PROGNOZA za ČETVRTAK, 5. Septembar 2019.
   4 Sep 2019, 12:09    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 5. Septembar 2019.

SRBIJA: U četvrtak nakon vrlo svežeg jutra, u toku dana pretežno sunčano i toplije nekoliko stepeni u odnosu na sredu. Malo oblaka biće na jugu i zapadu. Popodne sledi razvoj oblaka na jugozapadu Srbije gde je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 26°C u Subotici do 31°C u Pirotu i Leskovcu.

Požarevac: U četvrtak pretežno sunčano i toplije nego u sredu. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 28°C.

Niš: U četvrtak duži sunčani periodi i toplo sa malo oblaka. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 30°C.

Užički region: U četvrtak nakon vrlo svežeg jutra, u toku dana pretežno sunčano i toplije u odnosu na sredu. Popodne sledi razvoj oblaka sa manjom šansom za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 27°C do 29°C, na Zlatiboru i Tari do 23°C.

VOJVODINA: U četvrtak nakon vrlo svežeg jutra, u toku dana pretežno sunčano i toplije nekoliko stepeni u odnosu na sredu. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 26°C u Subotici do 28°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U četvrtak pretežno sunčano i toplije nego u sredu. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 27°C.

Subotica: U četvrtak pretežno sunčano i toplije nego u sredu. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 26°C.

Vreme narednih dana: U petak i za vikend umereno toplo i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, ali sa mogućom povremenom kišom ili lokalnim pljuskovima tokom vikenda. Biće i postepeno svežije od nedelje.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčano i toplo. Popodne na severu Crne Gore razvoj oblaka i moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Maksimalna temperatura od 26°C do 33°C, na Žabljaku oko 21°C.

CG naredni dani: U petak sunčani periodi i toplo. Za vikend i početkom iduće sedmice promenljivo oblačno i malo svežije sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom
.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 21. Septembar 2019.

20 Sep 2019, 10:33

SRBIJA: U subotu posle vrlo svežeg jutra tokom dana sunčano i suvo uz manji porast dnevnih temperatura. Vetar slab jugoistočni…

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportRADOVI NA IZGRADNJI SPORTSKIH…

U Golupcu se, uz podršku Evropske unije preko razvojnog programa EU PRO, radi na dodatnom…

22 Sep 2019, 11:38

KulturaU VELIKOM GRADIŠTU POČINJE PETI…

Peti po redu ŠIK - Festival amaterskih pozorišta „Štap i kanap“,…

22 Sep 2019, 10:36

PolitikaDAČIĆ NA GENERALNOJ SKUPŠTINI…

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u Njujorku…

21 Sep 2019, 14:54

Kursna lista