PROGNOZA za ČETVRTAK, 4. Jul 2019.
   3 Jul 2019, 12:08    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 4. Jul 2019.

SRBIJA: U četvrtak još malo niža i prijatnija temperatura, na severu Srbije ispod 30°C, a južnije i dalje iznad 30°C. Na severu Vojvodine se očekuje više oblaka koji se premeštaju ka jugu uz moguće malo kiše. U ostalim krajevima duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka koji mogu usloviti kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom popodne i krajem dana. Pljuskovi će biti ređa pojava, a količina padavina pretežno mala. Vetar slab, ponegde umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 20°C, a maksimalna od 27°C na severu do 34°C na jugu Srbije.

Požarevac: U četvrtak par stepeni niža i prijatnija temperatura uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za lokalne pljuskove popodne. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 30°C.

Niš: U četvrtak sunčano i vrlo toplo uz slab razvoj oblaka popodne. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 33°C.

Užički region: U četvrtak neznatno malo niža i prijatnija temperatura. Biće sunčanih perioda uz razvoj oblaka koji mogu usloviti kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom popodne i krajem dana. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 30°C do 32°C, na Zlatiboru i Tari do 25°C.

VOJVODINA: U četvrtak još malo niža i prijatnija temperatura, ispod 30°C u toku dana. Na severu Vojvodine se očekuje više oblaka koji se premeštaju ka jugu uz moguće malo kiše. U ostalim krajevima sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka koji mogu usloviti ređe kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom popodne. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 27°C na severu do 29°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U četvrtak još malo prijatnija temperatura uz sunčane periode i prolazno naoblačenje sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 28°C.

Subotica: U četvrtak svežije uz promenljivu oblačnost sa malo kiše. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 27°C.

Vreme narednih dana: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka. U subotu i nedelju takođe sunčano i ponovo vrućina. U nedelju krajem dana na severu Srbije se očekuju lokalni pljuskovi. Od ponedeljka postepeni pad temperature sa malo povremene kiše i pljuskova tokom prva tri dana iduće sedmice.
 
CRNA GORA: U četvrtak pretežno sunčano i vruće na jugu, a na severu uz par stepeni nižu temperaturu nego prethodnih dana. Na severu Crne Gore popodne razvoj oblaka i moguća pojava lokalnih pljuskova. Maksimalna temperatura od 28°C do 38°C u Podgorici, na Žabljaku oko 23°C. CG naredni dani: U petak u popodnevnim časovima na severu razvoj oblaka sa ređim kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom uz malo niže temperature. Za vikend sunčano i vrlo toplo. Od ponedeljka do kraja sedmice neznatno niža i prijatnija temperatura.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Februar 2020.

21 Feb 2020, 10:29

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz u severnim predelima gde će biti pretežno vedro. Na jugu Srbije ujutru i pre podne oblačno…

PROGNOZA za PETAK, 21. Februar 2020.

20 Feb 2020, 11:01

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana umerena oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab južni, a popodne…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Februar 2020.

19 Feb 2020, 10:44

SRBIJA: U četvrtak vrlo rano ujutru, prepodne i popodne sa povremenom kišom u većini predela. Samo na severoistoku i krajnjem…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPREMINUO ČEDOMIR RADOJČIĆ

U ČETVRTAK, 20. FEBRUARA, U RANIM POPODNEVNIM SATIMA IZNENADA JE PREMINUO ČEDOMIR RADOJČIĆ,…

21 Feb 2020, 14:09

PoljoprivredaPRIHRANA AZOTNO MINERALNIM ĐUBRIVOM…

MAKSIMALNO USVAJANJE I VEĆI ROD OZIMIH STRNIH ŽITA ZA 2020 GODINU ĆE SE POSTIĆI AKO SE IZVRŠI…

21 Feb 2020, 14:03

PolitikaDepozitni sistem za jednokratnu…

Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je nacrt izmena i dopuna Zakona o ambalaži i…

21 Feb 2020, 13:47

Kursna lista