PROGNOZA za ČETVRTAK, 2. April 2020.
   1 Apr 2020, 12:57    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 2. April 2020.

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz u većini krajeva, što će se loše odraziti na voćke u cvatu, pa ih treba zaštititi ako je moguće. U toku dana toplije nego u sredu uz više sunčanih sati na severu i promenljivo oblačno vreme u zapadnim i južnim krajevima. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C ponegde u Vojvodini do 1°C u Beogradu, a maksimalna od 6°C na jugu i jugoistoku Srbije do 12°C na severu.
Požarevac: U četvrtak ujutru slab mraz na obodu grada. U toku dana toplije nego u sredu uz duže sunčane periode. Vetar slab jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 0°C u centru, na obodu grada do -1°C, a maksimalna do 11°C.
Niš: U četvrtak manji porast temperature i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna 8°C.
Užički region: U četvrtak ujutru slab mraz, što će se loše odraziti na voćke u cvatu, pa ih treba zaštititi ako je moguće. U toku dana toplije nego u sredu i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 9°C do 10°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno i najviše 4°C.
VOJVODINA: U četvrtak ujutru mraz, što će se loše odraziti na voćke u cvatu, pa ih treba zaštititi ako je moguće. U toku dana malo toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme sa malo oblaka na jugu Vojvodine. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 11°C do 12°C.
Novi Sad: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale.. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 12°C.
Subotica: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana malo toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 12°C.
Vreme narednih dana: U petak ujutru se očekuje slab mraz u većini krajeva. U toku dana sunčano uz dalji porast temperature, a samo na jugu Srbije promenljivo oblačno. U subotu i nedelju sunčani periodi uz malo oblaka na jugu Srbije i temperaturu od 14°C do 18°C. Početkom iduće sedmice će duvati jak jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju uz sunčano vreme. Od utorka se očekuje dalji porast temperature i sunčano vreme, pa bi sredinom iduće sedmice bilo oko 20°C tokom dana.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčano uz porast temperature. Maksimalna temperatura od 8°C do 16°C na jugu, na Žabljaku 3°C.
CG naredni dani: U petak, subotu i nedelju sunčani periodi sa malo oblaka uz dalji manji porast temperature.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 5. Jun 2020.

4 Jun 2020, 13:01

SRBIJA: U petak toplo i pre podne pretežno suvo uz postepeno naoblačenje i pojavu kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 4. Jun 2020.

3 Jun 2020, 12:15

SRBIJA: U četvrtak znatno toplije sa više sunčanih sati uz dnevni razvoj oblaka koji može usloviti vrlo retku pojavu kratkotrajne…

PROGNOZA za SREDU, 3. Jun 2020.

2 Jun 2020, 12:45

SRBIJA: U sredu malo toplije u odnosu na utorak uz sunčane periode i razvoj oblaka koji mogu usloviti kratkotrajnu kišu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaPREDAJA IZBORNE LISTE BOLJA SRBIJA…

U  Žabarima predata lista “Bolja Srbija za bolje Žabari”. Opštinskoj…

4 Jun 2020, 14:34

Vremenska prognozaPROGNOZA za PETAK, 5. Jun 2020.

SRBIJA: U petak toplo i pre podne pretežno suvo uz postepeno naoblačenje i pojavu kratkotrajne…

4 Jun 2020, 13:01

DruštvoODRŽANA PANEL DISKUSIJA PROMENE…

U GRADSKOJ UPRAVI GRADA POŽAREVCA ODRŽANA JE PANEL DISKUSIJA SA TEMOM PROMENE U PRAVILNICIMA…

4 Jun 2020, 12:58

Kursna lista