PROGNOZA za ČETVRTAK, 29. Jun 2017.
   28 Jun 2017, 11:28    Požarevac    Sat tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 29. Jun 2017.

SRBIJA: Noćas nestabilno uz povremene pljuskove koji će se ponegde u centralnim i južnim predelima javiti i sutra rano ujutru. Pljuskovi brzo prestaju i veći deo dana će biti pretežno sunčano, vrlo toplo ali i vetrovito. Duvaće umeren, ponegde i pojačan, jugozapadni vetar. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 17°C do 25°C, a maksimalna dnevna od 33°C do čak 39°C ponegde na jugu.

Požarevac: U četvrtak pretežno sunčano, vrlo toplo i vetrovito vreme. Noćas i rano ujutru ponegde kratkotrajni pljuskovi. Vetar umeren, povremeno i pojačan, jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna dnevna do 36°C.

Niš: U četvrtak pretežno sunčano i vruće. Rano ujutru ponegde su mogući kratkotrajni pljuskovi.Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna dnevna oko 38°C.

Užički region: U četvrtak pretežno sunčano, vrlo toplo i vetrovito vreme. Noćas i rano ujutru ponegde kratkotrajni pljuskovi. Vetar umeren, povremeno i pojačan, jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna dnevna od 35°C do 37°C, na Zlatiboru i Tari do 30°C.

VOJVODINA: Noćas nestabilno uz povremene pljuskove koji će se ponegde u južnim predelima javiti i sutra rano ujutru. Pljuskovi brzo prestaju i veći deo dana će biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito. Duvaće umeren, ponegde i pojačan, jugozapadni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 21°C do 26°C, a maksimalna dnevna od 33°C do 36°C.

Novi Sad: U četvrtak pretežno sunčano, vrlo toplo i vetrovito vreme. Duvaće umeren, povremeno i pojačan, jugozapadni vetar. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 23°C, a maksimalna dnevna oko 34°C.

Subotica: U četvrtak pretežno sunčano, vrlo toplo i vetrovito vreme. Duvaće umeren, povremeno i pojačan, jugozapadni vetar. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 23°C, a maksimalna dnevna do 34°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: Narednih dana vrućina i temperature od 32°C do 40°C ponegde na jugu! U petak sunčano. U subotu na severu osveženje uz povremene pljuskove, a na jugu i dalje vruće. U nedelju u svim predelima osveženje. Na jugu kiša i pljuskovi uz znatno nižu temperaturu, na severu sunčano.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčano i vrlo toplo. Rano ujutru ponegde kratkotrajni pljuskovi. Maksimalna dnevna temperatura od 31°C do 35°C, na Žabljaku do 27°C. CG naredni dani: Narednih dana sunčano i vrućina. U subotu popodne povremeni pljuskovi, a u nedelju osveženje uz češću kišu.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 21. Septembar 2019.

20 Sep 2019, 10:33

SRBIJA: U subotu posle vrlo svežeg jutra tokom dana sunčano i suvo uz manji porast dnevnih temperatura. Vetar slab jugoistočni…

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportRADOVI NA IZGRADNJI SPORTSKIH…

U Golupcu se, uz podršku Evropske unije preko razvojnog programa EU PRO, radi na dodatnom…

22 Sep 2019, 11:38

KulturaU VELIKOM GRADIŠTU POČINJE PETI…

Peti po redu ŠIK - Festival amaterskih pozorišta „Štap i kanap“,…

22 Sep 2019, 10:36

PolitikaDAČIĆ NA GENERALNOJ SKUPŠTINI…

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u Njujorku…

21 Sep 2019, 14:54

Kursna lista