PROGNOZA za ČETVRTAK, 27. Jul 2017.
   26 Jul 2017, 11:21    Požarevac    Sat Tv    Aleksandar Krstić


PROGNOZA za ČETVRTAK, 27. Jul 2017.

SRBIJA: U cetvrtak relativno sveže za ovo doba godine i prijatno vreme uz dnevnu temperaturu oko 25°C. U toku dana je moguća kratkotrajna kiša i ponegde lokalni pljuskovi, a biće i sunčanih perioda uz promenljivu oblačnost. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 12°C do 17°C, a maksimalna dnevna od 23°C na severu do 27°C u Negotinu.

Pozarevac: U četvrtak prijatno vreme uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. Moguća je kratkotrajna kiša, ali veći deo dana biće suvo. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 16°C, a maksimalna dnevna do 25°C.

Niš: U četvrtak prijatno vreme uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. Moguća je kratkotrajna kiša. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 15°C, a maksimalna dnevna oko 25°C.

Užički region: U četvrtak relativno sveže i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. U toku dana je moguća kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna dnevna od 23°C do 25°C u Negotinu, na Zlatiboru i Tari oko 18°C.

VOJVODINA: U četvrtak relativno sveže vreme za ovo doba godine i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. U toku dana je moguća kratkotrajna kiša i ponegde lokalni pljuskovi. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna dnevna od 23°C na severu do 25°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U četvrtak prijatno vreme uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. Moguća je kratkotrajna kiša, ali veći deo dana biće suvo. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 14°C, a maksimalna dnevna do 24°C.

Subotica: U četvrtak relativno sveže vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. Moguća je kratkotrajna kiša, ali veći deo dana biće suvo. Vetar umeren severozapadni i severni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 15°C, a maksimalna dnevna oko 23°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U petak i za vikend sunčano i ponovo sve toplije uz vrućinu krajem jula i početkom avgusta meseca. Veći deo iduće sedmice sunčano i vrlo toplo uz maksimalne temperature iznad 35°C u većini krajeva.
 
CRNA GORA: U četvrtak prijatna temperatura uz moguću kratkotrajnu kišu na severu Crne Gore, ali i sunčane intervale. Na Primorju sunčanije. Maksimalna dnevna temperatura od 21°C do 29°C, na Žabljaku do 16°C.CG naredni dani: U petak i za vikend sunčano i znatno toplije, ponovo sa vrućinama.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista